Sweatshirt i neutrale farver

Photobooth til fødselsdag

Ikke-navngivet-1

Til Kornelias fødselsdag havde vi fået arrangeret en photobooth og det var et kæmpe hit. Jeg havde bestemt mig for at lave en stribet baggrund, en kurv med forskelligt cirkustilbehør og et polaroidkamera, så børnene kunne få billedet med dem hjem. Der var cirkusstemning over hele huset og børnene var alle med på at feste, lege og få taget et sjovt billede.

cirkus_cirkusfoedselsdag_foedselsdag_tema_cirkustema_boernefoedselsdag_7

Skærmbillede 2016-03-30 kl. 21.52.19

cirkus_cirkusfoedselsdag_foedselsdag_tema_cirkustema_boernefoedselsdag_8

Her er den fine samling af Kornelias søde børnehavevenner. Jeg er SÅ glad for at vi fandt en løsning på denne photobooth, en løsning som jeg er super tilfreds med! Jeg kan virkelig anbefale andre at gøre det samme, da børnene havde utrolig meget sjov med at skulle finde det rette udklædning og så var de super gode til at stå stille når billedet skulle tages.

Vi købte noget forskelligt udklædning som børnene kunne bruge, men det meste havde vi dog. Jeg kan dog anbefale dig at være ude ca 2-3 måneder før og så bestille fede cirkus ting og udklædning online fra Kina, da det er helt ekstremt billigt og udvalget er enormt. Det fine kamera vi brugte er et Polaroid 300 fra coolstuff.dk og det er virkelig et godt kamera. Det er meget brugervenligt, billederne er af overraskende god kvalitet i forhold til at det er oldschool polaroid og så kan jeg faktisk rigtig godt lide at billederne er så små i størrelsen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sweatshirt i neutrale farver