TeeBee the toy box

Blogevent i Fårup Sommerland 2018

I weekenden blev endnu et blogevent i Fårup Sommerland afholdt og endnu engang gik det over al forventning. Jeg er super glad for, hvor vellykket det blev og kan nu sidde og glæde mig over alle de tal der ruller ind, samt fine blogindlæg, som de søde bloggere deler med deres læsere. Det er super fedt at læse om deres oplevelse af Fårup Sommerland. Et sommerland som vi herhjemme jo kender rigtig godt og har et helt særligt forhold til – både fordi vi kommer der rigtig ofte og fordi jeg har fået et nært forhold til det, på grund af de mange blogevents, som jeg har haft en stor del af at planlægge deroppe.

Jeg havde fornøjelsen af at tilbringe weekenden med følgende søde bloggere i Fårup Sommerland til #blogevent_fårup2018:

· fartilfirepiger.dk
· drengemor.dk
· mamamaruska.dk
· meyermor.dk
· fyrstenogfruen.dk
· lillemorblog.dk
· dortebak.dk
· mortilmernee.dk
· nannapretzmann.dk
· copenhagenkiddo.dk
· voxtrup.dk
· mormedmere.dk
· missjeanett.dk

Synes du skal smutte ind til dem og kigge med – det er alle nogle skønne bloggere og jeg nyder selv at følge med. Snart kommer der meget mere herinde også og jeg glæder mig virkelig til at få delt billeder med jer. Vi smutter snart på ferie, men jeg håber at jeg inden kan nå at få skriblet indlæggene ned, så de kan planlægges til udgivelse mens vi er væk.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

TeeBee the toy box