Ændringer på bloggen

Klistermærker med eget logo

Jeg er ved at øve mig lidt i de programmer jeg arbejder med på kurset. Min plan er at jeg skal have lavet klistermærker med logoet fra min blog. Jeg synes tit jeg har manglet sådanne klistermærker, når jeg eksempelvis har sendt præmierne ud til vinderne af mine give aways. Martin har lovet at tage med mig ned på en trykkeri, hvor jeg så skal have dagens arbejde printet. Håber det bliver nogle fede mærker jeg får lavet – overvejer lige nu, hvor mange jeg skal lave, tror jeg vil bruge 100,- på det og så se, hvor mange jeg kan få for dem. Så vil jeg først lige se, hvor meget jeg egentlig får mærkerne brugt.. Er der andre der har lignende ting, når de sender ting ud “fra bloggen”.. I så fald, hvad vil du anbefale mig at få lavet? Og til dig der undrer dig over, hvorfor jeg dog vil have klistermærker, så kan jeg kun forklare det med at jeg bare synes det er så sjovt at nørkle med sådan noget og synes det ser lidt lækkert ud, når der er små detaljer med i det jeg sender rundt. Mine klistermærker måler 4 cm i diameter og har en helt perfekt størrelse, i hvert fald til dét jeg skal bruge dem. Jeg overvejer nu at få lavet postkort, da jeg synes det kunne være sjovt at sende med, hvis jeg skal sende pakker eller lignende rundt i blogland.

Kunne du tænke dig klistermærker med eget logo? Så er det da helt sikkert noget jeg kan hjælpe dig med. Du kan jo skrive en mail til mig om, hvad du godt kunne tænke dig skulle være derpå, hvor mange du vil have og hvor store de skal være.

Sådan ser de så ud

IMG_6158

6 kommentarer

  • Ih hvor er de dog skønne ! Jeg kunne rigtig godt tænke mig nogle til mit firma http://www.mammamiasverden.dk – mpn du kan hjælpe mig?

    Smil fra Mia

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla Olsen

    Superdesigneren? Haha – mig?? Argh? Jeg vil meget gerne prøve at lave nogle til dig, det kunne være en sjov udfordring. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hey seje! De er dødflotte. Forstår godt, du gerne ville have nogle! Dem skal du nok få brugt. Har også nogle til biksen, jeg kan sætte på breve mv. – men måske jeg skulle få superdesigneren til at lave andre klistermærker af en slags også…hmmm…. 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla Olsen

    Jamen det kan vi sagtens finde ud af søde.. Du kan bare lige sende mig en mail 🙂
    Tak Lene – jeg er også vildt glad for min beslutning, selvom kæresten synes jeg var lidt fjollet og ikke kunne forstå, hvad jeg dog ville bruge dem til.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • De er da bare blevet rigtig fine. Syntes det er en super god ide.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

    Det er jeg meget interesseret i, smukke 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Ændringer på bloggen