En dejlig weekend

Nu er det helt officielt!!

iqvgrdgx6b0919kp

Hvor vildt!! Så er det i dag jeg kan RÅBE det ud over hele byen og hænge et kæmpe banner ud af vinduet. Jeg er lykkelig. Jeg er 12 uger henne og vi har endelig fået papirer fra sygehuset om at vi skal til nakkefoldsscanning om 8 dage. Jeg kan slet ikke vente og jeg glæder mig meget til at se den lille verdensmester inde i maven.

4 kommentarer

  • Jette

    Kæmpe stort tillykke til både dig og Martin!! Det er jo en dejlig dejlig nyhed…..altid skønt med en lille bebs i familien:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kamilla Olsen

      Tak for det – vi glæder os også enormt meget!! Det hele er rigtig spændende og vi ser meget frem til den første scanning i morgen. Glæder mig til at kunne lave en update herinde om, hvordan det kommer til at gå. 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uh, kan godt forstå, at du glæder dig. Det er det skønneste at få lov til at se den lille spire for første gang (er selvfølgelig det mest vidunderlige i hele verden, når den kommer ud), det at få syn for, at der faktisk er et lille væsen derinde, og ikke bare to streger på en test, eller en læge der føler på ens livmoder – nej, man får lov til at se det med egne øjne!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kæmpe stort tillykke herfra! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

En dejlig weekend