Den skinbarlige virkelighed..

En dejlig weekend

Her i hjemmet er der sket meget de sidste par dage.. Vi har nemlig haft besøg af et vennepar fra København, hvor pigen også er gravid. Meget gravid! Hun skal have en lille prinsesse om (forhåbentlig!!) kun seks uger, så det bliver spændende. Det har været rigtig skønt at have besøg og det er en mærkelig tanke at næste gang jeg ser dem, så er der en lille baby. Det er helt uforståeligt og jeg er meget spændt på alle de nye udfordringer de bliver udsat for, som vi kan følge på tætteste hold.

I går var vi selvfølgelig hjemme for at overraske min mor med boller og kage på Mors Dag. Det var super dejligt lige at være sammen med dem et par timer og så hyggede vores gæster sig alene her i Aalborg.

Om lidt skal vi ned efter lidt morgenmad hos bageren, som vi vil nyde inden de kører videre. De skal have et par overnatninger i Århus på hotel inden de drager mod øen igen. Kæresten er selvfølgelig allerede taget afsted mod studie og hans weekend sluttede for et par timer siden. Det har været en skøøøn weekend der er blevet nydt til det sidste. Nu har jeg en masse gøremål herhjemme jeg skal have ordnet — alt står jo stille, når man har overnattende gæster.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Den skinbarlige virkelighed..