Gigantium svømmehal

Indkøb

Efter vi er begyndt at lave mad efter LCHF er vi begyndt at få mere styr på vores indkøb. Vi er begyndt at lave én indkøbsliste for hele ugen og kan på den måde virkelig se at vi lever ret meget af det samme mad, men det føler vi bare ikke selv. Vores indkøbslister er ikke særlig lange, vi skal bare have lidt mere af nogle enkelte ting og så har vi mad til hele ugen. Det er mærkeligt at der kan laves så varieret mad og det er virkelig endnu én af de mange fordele ved LCHF.

Pyha – det går simpelthen ikke fremad med vægten og jeg må desværre også indrømme at jeg efter aftensmaden i går (som faktisk desværre, selvom det smagte himmelsk var ret tung og virkede lidt “fed” – den første ret vi har oplevet sådan siden vi startede på LCHF), blev rigtig lækkersulten. Og jeg er ikke sådan til chokolade, kager og barer, hvorfor jeg faktisk har lidt svært ved at finde nogle snacks og desserter indenfor LCHF som jeg kan lide, hvis det skal føles lidt syndigt. Jeg endte desværre i går med at spise lidt frugtyoghurt, et par stykker lakrids og en lille håndfuld popcorn. ØV! Jeg kan bare ikke forstå at det allerede kan ses på min vægt, men når alt komme til alt, så er det simpelthen bare for dumt. Jeg skal ikke spise inden jeg skal i seng, selvom jeg prøvede at holde igen i går – havde faktisk aller mest lyst til chips eller en rugbrød med ost, men jeg følte at jeg holdte igen, hvorfor det er endnu mere irriterende at have taget på. Jeg kan, efter aftensmaden i går, erfare at jeg skal have mere salat af evt. spidskål/hvidkål på min tallerken til aftensmaden for at blive helt mæt. Og for at det holder mig mæt til jeg skal i seng.

1 kommentar

  • Jannie

    Hej Kamilla

    Nu er jeg ikke den store fortaler for LCHF, jeg tror mere på, at vi skal sørge for af variere vores kost. Jeg ville aldrig selv spise æg hver dag, pga. det høje kolesterol, og ville aldrig fravælge kornprodukter, pga. at de nedsætter risikoen for hjerte-kar-sygdomme.
    Egentlig tror jeg ikke, det har gjort den store forskel om du tog en håndfuld popcorn i går. Jeg tror man bør kigge på dit aktivitetsniveau. Jeg har fulgt lidt med herinde om din livstilændring, og synes virkelig du er både sej og modig!! Har hæfter mig ved, at motionen er det sværeste. Jeg tør æde min gamle hat på, at daglig motion vil sætte skub i vægttabet. Det behøver ikke være en løbetur, men ved indtag af fx 100 g popcorn (det er ret mange) skal du gå ca. 60 min. Hvis du powerwalker så omkring 45 min vil jeg tro..
    Jeg synes det er så fedt du tager kampen op, ikke blot for udseendets skyld, men i høj grad for sundhedens skyld! Og lad dig ikke slå ud af vægten, der svinger lidt.
    Kæmpe thumbs up herfra!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Gigantium svømmehal