Kælerrum = rod!!

Lavenergi

Når jeg kommer hjem fra arbejde føler jeg mig som Søvnig fra De 7 Små Dværge!! Hvad er nu det for noget?! Det kan da godt være det er hårdt at arbejde for man er på hele tiden, men det er lige meget om jeg har fri kl 13 eller kl 17 – jeg er lige smadret, når jeg kommer ind i lejligheden. Måske det er noget der er i luften bag vores fire vægge.. Ligesom min mor siger der kommer stråler ud af deres tv, når de sætter sig i sofaen hende og far. MEN jeg er 23 år og burde ikke være træt kl 14 nul dut.. skal vist snart i gang med noget seriøs træning, så jeg får lidt mere energi.

Det må blive efter brylluppet – så skal jeg i gang med at finde min energi og min selvdiciplin jeg må have tabt på min sidste løbetur. Gad vide om man kan sætte en seddel op i Fakta for at høre om der er nogen der har fundet dem?! Jeg synes jo efterhånden det er ved at være sidste udkald for at bruge det som undskyldning at jeg venter op de selv finder hjem.. De stakler – de ligger derude i regnen og nu indfinder efteråret sig, så bliver de syge og jeg kan risikere at miste dem for good. Afsted med mig og mine løbesko i næste uge – jeg skal ud og lede med lys og lygte, så dét bliver min undskyldning dér for at tage det med ro.. tænk hvis jeg overser noget jo?! 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Kælerrum = rod!!