Offentlige toiletter

Piger og teknik..

Jaeh.. jeg synes nu ikke selv jeg er nogen haj til teknik, men jeg er heller ikke helt tabt bag en vogn. Men det er nok mere fordi jeg ikke er bange for at gøre noget forkert — jeg har altid lært hjemmefra at tingene ikke tager skade af det. Ja lige bortset fra min storebror der simpelthen har skilt alt af hjemme hos min mor og far – han kan ikke nøjes med bar at skifte batterier selvom det er det eneste den lille fjernbetjening egentlig trænger til. 🙂

Til alt det her skal der lige siges at jeg synes teknik er sjovt, hvis bare det ikke er sent om aftenen for at skulle se en film fra computeren… hold da op et arbejde! Så forstår jeg ikke alt det der teknik og orker det heller ikke — så forstår jeg simpelthen slet ikke det der store arbejde for at finde en sølle ledning. Havde jeg kunne bestemme i den situation så var filmen bare blevet set på computeren eller simpelthen set en anden film! Men nej nej, min kæreste skule finde en lille bitte ledning, bare for at få filmen lyd ud af én bestemt højtaler – han havde bare bestemt sig for at sådan skulle det bare være eller også skulle han bare lige vise mig at han altså godt kunne 🙂 Og denne ledning SKULLE findes – han var i samtlige skuffer og skabe i lejligheden og ville ikke give op, da den ikke dukkede op. Han hoppede i skoene og løb ned i kælderen. Jeg forstår det ikke!!

Så meget teknik der skulle til brug for at se en film.. jeg synes altså man skal stoppe med at sige “kvinder og teknik” mens man ryster på hovedet! Hvad er nu det for noget, den indstilling skal vendes om — det er mændene vi skal ryste på hovedet af.. de stopper jo aldrig. Hverken når fjernbetjeningen ligger i 4285 dele og ikke kan samles igen eller når man i en time har ledt efter et bestemt stik eller en ledning.. Det er da lige at gå over stregen, er det ikke??

Vi fik dog set filmen.. med 40 meter ledning liggende over hele lejligheden, computeren på gulvet, højtaler hevet ind fra stuen, hvor den stod i soveværelset i en skuffe — filmen var heldigvis rigtig god og det var al kærestens besvær værd! 😉 Tak for det honey..

1 kommentar

  • Henrik

    Hov hov, kan ikke mindes jeg har busted en fjernbetjening! Der er da blevet skilt et og andet af igennem tiden, bl.a en skrivemaskine (mange fine dimser) – men se bare, det har gjort mig til den jeg er idag….

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Offentlige toiletter