Må man medbringe mad i toget??

Hvide tennisstrømper – det går bare ikke!

Nu skriver jeg nok noget der kan forarge nogle mennesker?! Vil lige starte med at sige at det på ingen måde er min mening!! Dem der føler sig ramt kan jo se det som en lille øjenåbner – jeg ved at jeg med sikkerhed ikke er den eneste der mener det her.

Der er nogle ting jeg bare ikke kan forstå i forbindelse med andre menneskers påklædning – de ting irriterer mig faktisk en del…

1. Hvide tennisstrømper

2. Hvide tennisstrømper i sandaler (eller bare strømper i sandaler)

3. Bukser der hænger og svæver 5-10 cm. over skokanten… hvad er nu det for noget?!

Jeg forstår slet ikke, hvad folk tænker på, når de klæder sig på om morgenen. For man kan se på mange af disse mennesker at de har smag og tænker over hvad for noget tøj de hopper i. Så det er så uforstående for mig, at de ikke kan se/ved det – undrer mig over, hvorfor der ikke er nogen der fortæller dem at den er helt gal?!

— måske kommer der flere ting på min liste, man kan jo aldrig vide, hvad jeg ser ude i den lille verden..!? Ellers må I hellere end gerne skrive en kommentar, hvis der er nogle ting jeg skulle have glemt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Må man medbringe mad i toget??