Donde C - en farverig, fantastisk, funky og fabelagtig butik på Vesterbrogade 96

Farverige viskestykker i hør og bomuld og lækre papirark…

papir+stof

I frygt for at blive ramt af lejlighedskuller har jeg i dag været ude at gå en dejlig tur.. På den tur var jeg omkring Donde C og Girlie Hurly og jeg fandt de skønneste papirark med lækre mønstre og motiver. Jeg har nu fundet en del af det papir jeg skal bruge til at dekorere de loppefund jeg tidligere har lagt billeder ind af.

Der er både mønstre med den flotteste babushka dukke og en rulle med en pragtfuld ugle, som jeg slet ikke kan vente med at klippe ud og få livet fast i et rum i sætterkassen. Der var også, som det ses på billedet, en masse andre dejlige motiver på papiret og jeg vil have endnu mere. Det er det fedeste papir og jeg kan slet ikke vente med at få gang i saksen..

Derudover var jeg en tur forbi Stof 2000 for at købe lidt stof af boluld og hør til at få syet nogle fede viskestykker til vores nye farverige hjem. Glæder mig meget til at komme hjem til mine forældre i juledagene og få lidt undervisning i brugen af en symaskine af min meget kreative mor. Hun kan simpelthen sy en kjole som ingen anden og må en dag have lagt nogle billeder ind af hendes mange kreationer.. Så hvis bare hendes evner er drysset lidt af på mig, så får jeg ingen problemer i at få syet nogle fornuftige klude ud af det her lækre stof.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Donde C - en farverig, fantastisk, funky og fabelagtig butik på Vesterbrogade 96