Min første give away..

Jeg synes den svigter mig lidt den her give away..

Jeg har det dårligt!! Ondt i halsen, meget forkølet og toilettet kalder.. Jeg har så mange ting jeg skal nå på job og det er slet ikke godt at være syg nu – derfor tager jeg afsted i dag og håber at få det bedre.. ellers må jeg jo vende hjem til sengen.

Der sker ikke rigtig noget på min give away og det synes jeg da er ret trist at se.. måske er tingene ikke særlig interessante, så jeg prøver med nye metoder. Der er allerede fundet et par ekstra ting til udtrækning, som forbliver i det skjulte, for at trække lidt på folks nysgerrighed. Jeg er nysgerrig om, hvorfor folk ikke tilmelder sig.. Er gevinsten så dårlig at man ikke engang vil eje den?! Nå men jeg håber den bliver bedre de næste par dage – så meld dig til når du læser det her, det kunne jo være dig der løber med sejren. (en af dem i hvert fald..!)

3 kommentarer

  • Jeg har også først lige set din blog i dag (er selv ny i det her bloggeri :)) Præmierne fejler så absolut ingenting!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej!
    Jeg har først set din fine blog i dag ( her i morges)!
    Det tager lidt tid at få læsere her i blogland, og det er fordi der er så mange skønne blogs at kigge på! Er selv ret ny her i blog land ( 8 uger nu tror jeg)
    Din Give away er da fin! Du har lavet præmierne om kan jeg se nu ( her til aften) …det havde du ikke behøvet!
    KH Heidi

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har først lige opdaget opdaget din blog i dag og synes den ser spændende ud og præmierne i din give away er absolut i topklasse:o). Så jeg er sikker på, at det ikke vare længe førend en masse vil tilmelde sig den:).
    Vh. Louise

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Min første give away..