Traditioner i Danmark

Monica fra Venner

Udfordring: Dag 21 – Et screenshot af skrivebordet på min computer

Skærmbillede 2010-12-21 kl. 18.53.24

Jeg har efter mange år som “Danmarks Største Rodehovede” fået tilegnet mig lidt ordenssans og måske endda lidt rengøringsvanvid. Derfor har jeg næsten ingenting til at ligge og flyde på mit skrivebord på computeren.. jeg ville få stress over ikke at kunne finde det rigtige ikon og bruge alt for lang tid på at lede i blinde. Derfor er der få mapper og dokumenter derude, hvilket jo så betyder at disse er godt fyldte med alt muligt. Men jeg ved, oftest, hvor jeg skal hen for at finde de korrekte ting.

Mit skrivebord minder meget om vores lejlighed derhjemme, når jeg har tid til at holde den orden jeg ønsker.. Jeg kan ikke forvente af kæresten at han holder den orden som jeg gerne vil, da han ser helt anderledes på rod.. Han føler at lidt rod betyder at vi laver noget derhjemme og at der sker noget i vores liv. Et eller andet sted har han jo ret – med den orden jeg gerne vil holde så virker det lidt som om vi ikke laver andet end at rydde op — i hvert fald i forhold til så mange andre på vores alder.

Det er heldigvis blevet noget andet nu, hvor Kornelia er kommet ud.. kæresten synes ikke hun skal bo i rod og snavs (selvfølgelig ikke!!) så han er kommet noget efter det. Det skal lige siges at vi derhjemme har aftaler for, hvem der gør hvad, når vi har store “rengørings-dag”.. Jeg H-A-D-E-R at støvsuge, men kan godt lide at tørre støv af og rydde op. Og han kan godt lide at han ved at han har to ting han skal gøre og så er hans job gjort.. Derfor vasker Martin gulv og støvsuger, imens jeg ordner de andre ting. Vores lejlighed er ret stor, så det passer med at vi cirka er færdige samme tid med de forskellige opgaver, og jeg er fuldstændig vild med denne fordeling. Det er en fornøjelse at gå og hygge med at ordne lejligheden, når vi begge kan gære lige dét vi synes bedstom og derfor bliver det også gjort meget oftere end tidligere, hvor vi tog én ting af gangen og skiftedes til det hele. Det var et ret langt sidespring i forhold til at jeg jo egentlig bare skulle tage et screenshot af mit skrivebord, men det tomme look synes jeg krævede en forklaring.. som så bare blev unødvendig lang!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Traditioner i Danmark