Vimpel fra Søstrene Grene

Bondegårdsdyr fra Schleich

Efter en weekend hos mine forældre, hvor vi var til min mors fødselsdag, var vi hjemme i aftes. Lillepigen var stået op to timer før end hun plejer, hvilket betød at hele dagen blev rykket to timer frem. Hun faldt derfor i søvn hos mine forældre allerede kl 18 og vågnede selvfølgelig da vi skulle ud i bilen og afsted til Aalborg.

IMG_6271

Når man er træt, men ikke vil i seng så er det meget hyggeligt at få lov til at lege lidt for sig selv. Når Kornelia skal have brugt det sidste energi med leg, hvor hun kan sidde stille og roligt med det hiver vi bondegården og kassen med dyr ind i stuen. Her leger hun ligeså lang tid hun gider og når det er ved at være tid til at hun gerne vil ind og sove går hun over til en af os og vil op. Så hyggeligt. For så får man lige lov til at have den der lille putte-baby-pige i armene, hvor hun sidder og slapper helt af inden hun bliver puttet ind i sin egen seng.

Alle de dyr Lille K har fra Schleich er et kæmpe hit og prikken over i’et er klart den bondegård hun fik i fødselsdagsgave. Der bliver flyttet rundt på dyr – ind og ud af de forskellige “bygninger”. Det er dejligt at se så meget hun kan fordybe sig i egen leg, når hun får lov til at sidde med det alene. Denne fordybelse oplever vi også, når hun leger i sit legekøkken. Så kan hun stå i sit køkken i et kvarters tid og så komme ind med noget vi skal smage og så ud igen. Vildt nok at hun allerede kan koncentrere sig om leg så længe af gangen.

1 kommentar

  • Sikke en skøn leg. Og de Schleich dyr er altså også så utrolig detaljerede og fine..

    SVAR: Tak for din kommentar. Ja og de dyr er i så super god kvalitet – de er et kæmpe hit herhjemme..

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vimpel fra Søstrene Grene