Sygdom og besøg fra Frederiksberg

Kundeaften i Blå Fugl

Elsker du fede, farverige varer til dit hjem, børnene eller til dig selv? Kender du butikken Blå Fugl i Aalborg? Hvis ikke du gør, så er det på tide! Blå fugl er en livstilsbutik, hvor du kan få de lækreste ting!

For at skyde julesalget i gang holder Blå Fugl den 29. oktober kl 18.00 kundeaften. Blå Fugl vil byde velkommen med en præmiere på Julen 2012, så du kan få masser af inspiration. Derudover vil aftenen blandt andet byde på en lækkert lille modeshow, hvor butikkens skønne tøjmærke, Container bliver vist frem, så du kan lære det endnu bedre at kende.

Selvfølgelig vil butikken være spækket med super gode tilbud og mange procenter på smukke varer denne aften. Der vil desuden være lidt til den søde tand, noget lækkert til ganen, fede goodiebags og en konkurrence for dem der har købt billet til arrangementet.

For at deltage i alt dette, skal du blot købe billet i butikken, til kun 50,- Hvis du på aftenen køber for 100,- eller derover, vil du endda få pengene retur for billetten.

Blå Fugl – Urbansgade 23 – 9000 Aalborg

?Dette indlæg er sponsoret. Jeg har selv modtaget billetter til arrangementet, mod at skrive dette indlæg. Som altid er meninger og holdninger udelukkende mine egne og jeg har sagt ja til at skrive om det, da jeg mener butikkens varer passer ind på bloggen.?

1 kommentar

  • Ej hvor fedt, håber snart jeg er på benene igen, så skal jeg da med:) elsker blå fugl:)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sygdom og besøg fra Frederiksberg