Besøg af bedstevennen

LEGO DUPLO ZOO

Herhjemme har vi været meget heldige igen. Vi har fået lov til at teste den lækreste store kasse LEGO DUPLO med en hel Zoo. Og hvor er den bare et kæmpe stort hit! Lille K elsker denne kasse og den bliver dagligt hevet frem for at fortælle om alle de skønne dyr, bygge en zoo med Martin eller jeg eller bare selv sidde og samle klodserne og give aben bananer, putte plaster på giraffen (Her er hun meget inspireret af den skønne LEGO DUPLO app, som jeg har skrevet om lige her), lade løverne brøle rundt i hele lejligheden, give pingvinerne en sjov rutsjetur, sætte bjørnen i bur og lade aben gynge frem og tilbage i lianen.

Alt i alt er denne Zoo fra LEGO et vidunderligt sæt og der er så mange timers leg og vildt meget læring for de mindste og de lidt større. Lille K har, blandt meget andet, har at aben spiser bananer, at dyrepasseren giver dyrerne mad, at der er løvemor, -far og -baby, at en tiger også kan være hvid, at en søløve spiser fisk og slår lufferne sammen imens den brøler..

Jeg vil anbefale denne kasse skrives på alle børns ønskeseddel her til jul, da den er virkelig fantastisk!! Der er massevis af leg til både piger og drenge i alderen 1,5-5 år, hvorfor det er en kasse der kan følge barnet i mange år. Også eventuelle fremtidige søskende kan få glæde af den, da LEGO er af en sådan kvalitet at det holder i flere årtier, selvom det leges meget med.. Mine forældre har en hel kasse med gammel LEGO DUPLO, som mine søskende og jeg har leget med. Det leger min datter og nevø så med nu. Dét er kvalitetslegetøj der vil noget!! Du kan se meget mere om den lærerige og lækre Zoo lige her.

Leger dine børn også med LEGO DUPLO? Har du måske endda selv gjort det, da du var lille?

?Produktet i dette indlæg er sponsoret. Jeg har modtaget en lignende vare for at kunne teste produktet. Meninger, billeder og holdninger om dette produkt er udelukkende mine egne og jeg har sagt ja til at teste det, da jeg mener produktet passer ind på bloggen.?

1 kommentar

  • Vi elsker LEGO herhjemme, og har også kigget på den kasse til Fleur på 19 mdr. Den ser nemlig super god ud.

    Lige nu har hun en af de lidt mindre kasser, lidt fra min barndom og en stor plade dertil. Det er virkelig et hit! Tror dog alligevel der ryger mere på ønskesedlen til jul. 😉

    KH Tine

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Besøg af bedstevennen