Hvor ondt gør en forstuvet fod?

2 års pigefødselsdag

I lørdags hold vi, som tidligere nævnt, Kornelias fødselsdag for min side af familien. Vi havde en SKØN dag, hvor Kornelia blev fejret på aller bedste vis, vi fik masser af mad og fødselaren fik SÅ mange gode gaver. Maden havde vi selv stået for, så det var som altid en blanding af nogle af de ting vi bedst kan lide og så bare anrettet som en lille buffet i køkkenet, hvor gæsterne selv måtte forsyne sig. Det fungerer bedst i vores lille familie for så føler vi alle at vi også kan slappe af og nyde dagen uden af skulle rende rundt og tilbyde mad, sende fade rundt og sørge for drikkevarer hele tiden. Her er et udsnit af det meste af maden – jeg har ikke lige fået taget et billede af det hele og nåede slet ikke at fange et billede af det store slik/chokoladefad før der var mange hænder ombord i det, hvorfor det var for sent at dokumentere noget som helst. Og sådan skal det jo heldigvis være, det betyder jo at gæsterne jo kan lide det!

Jeg prøvede et par nye ting, jeg har set på Ullas instagram, som jeg bare måtte afprøve. Det var blandt andet porresalat med citron toppet med balsamico glaserede cherrytomater og sådan nogle lækre veggiburgere. De består af skiftevis tomat og auburgine, hvor der imellem disse lag er en blendet creme af flødeost, grønne oliven og rødløg. De er klart to opskrifter der er blevet tilføjet til min private bog med “yndlingsopskrifter”, så tusind tak til Ulla der altid er så sød til at dele. Du kan se hendes instagramprofil lige her.

Til dessert fik vi et ostefad, kiks, frugtfad, slik/chokoladefad og selvfølgelig og helt obligatorisk til en fødselsdag: brunsvigerkagemand med slik. Kornelia fik et stykke kage, dog uden slik og det var et kæmpe hit. Kagen havde min 84-årige morfar bagt, han er gammel bager, så det var jo oplagt at han skulle bage den til sit oldebarn.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hvor ondt gør en forstuvet fod?