Julekalender fra bObles

Tumletid hos bObles

Sidst vi var i København var vi meget heldige. Vi fik mulighed for at komme til Tumletid hos bObles, hvor der var pyntet så fint op med en KÆMPE legehjørne for børnene. Siddepladser for os voksne og massevis af snacks, frugt og diverse drikkevarer.

Det var så hyggeligt nogle timer og både Kornelia og jeg nød Tumletiden ho bObles, da der trygt kunne leges og tumles. Både med alle de skønne Tumledyr, de andre børn og balancesko. Det var en kæmpe succes og jeg vil anbefale alle andre, der har mulighed for det, at melde sig til, når/hvis der er lignende arrangementer igen. Du skal holde øje lige her, hvis det kunne have din interesse.

Vi hyggede os og Kornelia ville slet ikke med hjem, da tiden var til det. I julegave får Kornelia nogle flere bObles Tumledyr, blandt andet fra os, hvorfor jeg synes det var SUPER fedt at få god inspiration til en masse nye lege. Der er desuden blevet tilføjet nogle forskellige lækre bObles produkter tilønsksedlen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Julekalender fra bObles