Modellervoks til børn og voksne

Børn i køkkenet

Husker du at have børnene med i køkkenet derhjemme? Herhjemme har vi været heldige med at få tilsendt den lækreste kage-kogebog med Rosa fra Rouladegade fra Kitchen4kids.dk. Og den er et hit, selvom mange af kagerne måske er lidt store og uoverskuelige at hjælpe med for en pige på to år. Men en dag fandt vi bogen frem og gik i gang med at bage muffins. Det er helt sikkert ikke sidste gang!

Kornelia hjalp med at måle alle ingredienserne op. Hun puttede det hele i røremaskinen og var den var puttede papirsforme i siliconeformen. Det var nogle meget vellykkede muffins vi fik bagt og det var så hyggeligt at have Lille K med. Hun står jo ofte med ved køkkenbordet på sin skammel, når der bliver lavet aftensmad, men her var tiden til at hun virkelig kunne være med. Til det hele. Selvfølgelig tager det lidt længere tid at lave mad, når de helt små er med i køkkenet, men det er også så meget desto hyggeligere.

Hvis du gerne vil have fingre i denne skønne bog, så skal du bare holde øje med bloggen – den kan meget snart vindes i en give away.. Indtil da, kan du vinde den lige her.

?Produktet i dette indlæg er sponsoreret og som tak for omtalen har jeg modtaget et lignende produkt. Meninger, billeder og holdninger om dette produkt er udelukkende mine egne og jeg har sagt ja til at teste det, da jeg mener produktet passer ind på bloggen.?

2 kommentarer

  • Hvor er hun kær:) jeg har en dreng på 7 og en pige på 4. Har altid husket at have dem med i køkkenet, i perioder mere end andre for ja det tager nemlig længere tid og kræver et gran tålmodighed:) især min datter på 4 elsker det, især når der bages. Lyder fantastisk hvis bogen udloddes på et tidspunkt vi følger hende også på tv:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • HVOR HYGGELIGT! Hun er den dejligste <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Modellervoks til børn og voksne