Pippi Langstrømpe kostume

Nephew – Skråen Aalborg 2013

Jeg har haft en helt vildt hyggelig aften med min dejlige storesøster i aften.. Vi startede ud med at skulle lave et eksklusivt interview med Nephew bachstage nede på Skråen. Derefter gik vi op på Azzurra og fik de lækreste pizzaer, hvorefter vi smuttede tilbage på Skråen for at høre den fedeste koncert!

Det har været en aften fyldt med hygge, god musik, grin, snak, lækker mad, smil og kærlighed. Det er lang tid siden jeg har haft en hel aften alene med min søster og åh, hvor jeg nød det. Jeg er træt nu og vil hoppe i seng. Endnu mere bonus for denne særlige lørdag aften er at Martin er på job på hotellet, hvorfor han har været hernede med Kornelia til aften og puttet hende her. Nu ligger hun trygt og sover godt på vores værelse (selvfølgelig med babyalarmen på) og jeg vil smutte ned til hende og sove lidt ovenpå en virkelig dejlig aften. I morgen venter en lækker morgenmadsbuffet her på hotellet – glæder mig allerede, det er en skøn weekend! I morgen skal jeg hygge med Kornelia, måske vi skal i svømmehallen, fodre ænder på vej derud og bage pizzaer til næste uges madpakker.. Derudover skal vi selvfølgelig også spille spil, lege, tegne, grine og hun skal sikkert lave en masse ballade. Glæder mig i hvert fald! Håber du har haft en dejlig lørdag. Har du planer for din søndag? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Pippi Langstrømpe kostume