Kamerataske fra Golla

Madplan uge 40

Herhjemme er vi desværre ikke så gode til at få lavet madplaner længere, men vi vil have det startet ordentlig op igen, vi sparer enormt meget tid, mange penge og får et helt andet overskud i hverdagens hårde ulvetime, når der er planlagt og handlet til aftenens måltid.

image

Jeg er jo på barsel nu, så jeg har god til til at få taget diverse ting op af fryseren, få lavet eventuelle marinader og skrællet grøntsager. Kornelia vil RIGTIG gerne være med i køkkenet, når vi er nået til hakke/skære/snitte fasen, så det er med at være klar. Ventetiden kan ellers være lidt for lang, hvis først vi skal i gang med det hele, når hun er blevet hentet fra vuggestuen. Jeg ELSKER at have hende med i køkkenet på de dage, hvor der er gjort klar. Vi hygger os enormt meget og den såkaldte ulvetime bliver afløst af stolthed (hos både hende og jeg), glæde og en masse grænser bliver flyttet i forhold til at smage ting og få lov til at ordne lidt flere ting hen ad vejen jo flere gange hun er med.

At vi nu er ved at indarbejde en rytme med madplan igen er også ret vigtigt, da der lige om lidt kommer en lillesøster, der helt sikkert også kommer til at stjæle noget dyrebart tid med Kornelia, hvorfor madlavningen, forhåbentlig, kan blive vores mor-datter ting i hverdagen. Vi håber at det ikke bliver aflyst af amning alt for mange gange, men så må M tage over og det er måske heller ikke det værste.

1 kommentar

  • Karen Elisabeth...

    Tror snart jeg må have noget skinkestang på menuen – og græsk farsbrød, ihh hvor lyder det lækkert!

    SVAR:
    Tak for din kommentar. Ja en skinkestang er noget så lækkert selvom det er noget så usundt.. Og ja et græsk farsbrød ELSKER jeg også, endda også dagen efter på en skive ristet rugbrød. Kh Kamilla

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Kamerataske fra Golla