Gave til storesøster

Hjemmestrikket jakke

Vi er så heldige at min mor kan strikke, sy og hækle.. Hun har igennem tiden lavet mange ting til Kornelia og vi er så glade for dem. Hun har hæklet en uro, hendes aller første bamse (Kornelia kalder endda bamsen for Molly, da min mor bliver kaldt det af min far..), et dukkesengetæppe og mange finurlige og farverige tøjdyr. Der er blevet strikket babytæpper, barnevognstæpper og syet bukser, huer, sengetæppe og mange mange andre lækre ting.

Nu har hun så også lavet en lille lækker sag til Leonora, som jeg glæder mig til at give hende på. En hjemmestrikket jakke i det lækreste uld. Min mor har lavet lidt om i modellen, efter vores ønske, da jeg synes huen var for stor og en lomme overflødig. Synes den er blevet så smuk med de fineste små sorte knapper. Utroligt at jeg på bare tre år har glemt, hvor småt babytøj egentlig er – og det skræmmer mig lidt, hvor lille og hjælpeløs Leonora så også er, når hun kommer ud. Håber det kommer til at gå bedre med at huske hvordan man; ammer, skifter en lille trut, giver tøj på, holder hende korrekt og alle de der mange mange ting end hvordan det er gået i de praktiske forberedelser her inden hendes ankomst..

strikket_jakke

Til Kornelia havde jeg nok valgt den i en lidt mere pang-farve, men jeg kan mærke (det har jeg kunne igennem hele graviditeten), at jeg denne gang er meget mere til de dusch farver der pynter mange børnetøjsbutikker nu. Dermed ikke sagt at der ikke kommer sig til at snige en lilla eller pink sag ind engang imellem, for vi har så meget tøj tilbage fra Kornelia, men som udgangspunkt vil jeg gerne klæde Leonora i jord- og duschfarver.

Hvordan er børnenes tøjstil hjemme hos dig? Har du en bestemt farveskala eller er det hele blandet sammen i ét smukt mix? Jeg synes ofte man kan fornemme en stil hos mødre/deres børn rundt i blogland og på instagram, hvor det er tydeligt om de er til pang-farver, dusch/jordfarver eller retrolooket.

3 kommentarer

  • Hvor er den bare skøn. Har en der ligner i grå, glæder mig sådan til hun skal have den på, og vil gerne ha strikket en i en størrelse større, så jeg har en mere… 🙂
    Jeg har en dreng i forvejen, og da har jeg primært gået efter retro farver. men nu hvor han gerne selv vil bestemme lidt, så er det de der vilde farver, meget gerne med disney figurer på.
    Til lillesøster går jeg også efter duschfarver. Elsker støvet lilla og lyserød, sys de er så fine. alt det jeg har srikket er enten i hvid uld eller støvet lyselilla.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Herhjemme er det børnenes farmor der er strikkegudinde og vi nyder også godt af al hendes strik, især her i de kolde tider.
    Det er så skønt med hjemmestrik, håber også hun en dag kan lære mig det, så jeg også engang kan blive hende den søde bedstemor der laver smukke ting til børnebørnene 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karen Elisabeth

    Hvis du er ligesom mig – så sidder det hele på rygraden… Da jeg fik nummer to var der gået ti år siden jeg sidst havde en baby, men intet var glemt så det skal du ikek bekymre dig om…

    Hvad angår tøjet – SÅ har jeg lidt af det hele til min datter, men det er som ofte de mere douche farver hun ender med at få på

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Gave til storesøster