Ønsker til pige på tre år

Tigerunge i Aalborg Zoo opereret

Den lille nye tigerunge fra Aalborg Zoo, der blev født i septembermåned er lige blevet opereret i dag. Den var desværre blevet ramt af en slem omgang navlebrok, så de fik den hurtigt opereret, så den kan blive frisk til at vokse sig stor og farlig. I dag var jeg inde i Zoo med min søster og hendes to drenge, hvor vi var meget heldige at de kom gående med den bedøvede nyopererede lille bitte tigerunge i armene for at sætte den ind i buret igen efter vellykket endt operation.

tiger2

 

Vi fulgte opvågningen på tæt hold og da den lille unge begyndte at vågne op og give lyd fra sig blev den ventende mor meget utålmodig. Hun blev holdt væk fra den lille unge, da dyrepasseren fortalte os at, hvis hun kom derind for tidligt og kunne mærke den mindste bedøvelse eller lignende på sin unge, så ville hun helt instinktivt dræbe den.

Det var utroligt at se et så stort dyr traske frem og tilbage, imens hun knurrer og brøler efter sin unge. Den var helt oppe ved ruden, hvor vi stod og det var tydeligt at den ikke brød sig om situationen. Det sidste vi så var at både dyrlæge og diverse dyrepassere forlod den lille unge, så den i fred kunne komme til sig selv og der skulle mindst gå en halv time inden de ville forsøge at lukke moderen ind i buret til den.. Vi glemte desværre at gå tilbage til Tigerhuset, hvor vi så, forhåbentligt ville kunne have set en lykkelig genforening af mor og unge. Har du været inde og se den lille søde unge, der blev født i september? Jeg glæder mig i hvert fald over at vi har årskort, så vi i fremtiden kan følge med og se den lille søde unge vokse sig stor og stærk. Det er et utroligt dyr og jeg er meget fascineret af det – så kraftfuldt og farligt, samtidig med den kan se så sød og blid ud, så man har lyst til at give den et kram og mærke om den er ligeså blød som den ser ud til..!?

1 kommentar

  • Jeg knuselsker også vores årskort til Zoo. Man kan bare følge med i haven på en helt anden måde, når man har mulighed for at besøge den relativt ofte.
    Det lyder til, at det var et heldigt tidspunkt I kom på – det er altså lidt spændende med de der “ud-over-det-sædvanlige”oplevelser 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Ønsker til pige på tre år