Ønsker til nyfødt pige

Invitationer med Dora The Explorer

I dag har Kornelia og jeg fået pakket og sendt invitationer afsted til hendes fødselsdag den 17. november. Vi har virkelig hygget os med at få skrevet navne på kortene, adresser på kuverterne og med at få puttet alle invitationer i kuverter og fik sat de sødeste frimærker på med Kaj & Andrea og Hr. Skæg. Nu håber vi bare at alle kan komme, så vi kan få fejret vores store pige. Hun er pt meget meget stor fan af Dora The Explorer, hvorfor vi har valgt at vi vil prøve at holde en lille temafest for hende. Der er bestilt pynt og kage med den dansk/engelsk-talende tegneseriefigur. Og jeg skal bruge den næste tid på at have lavet noget bordpynt til dagen og et sjovt kort – overvejer et kæmpe kort, som hun måske kan bruge som en slags plakat bagefter?! Alle de sidstnævnte forberedelser afhænger selvfølgelig af, hvilken lillesøster vi får ud, når hun engang (!!) har tænkt sig at komme ud.

invitationer

Har du holdt temafødselsdag før? Og hvordan blev det modtaget af fødselsdagsbarnet? Og synes gæsterne det var sjovt eller for fjollet? Der sker jo så meget for Kornelia lige nu, så vi synes det er vigtigt at hun også føler at vi virkelig har gjort noget ud af hendes fødselsdag. Nu er vi gået i total tænkeboks med, hvad frokosten skal byde på, men udgangspunktet bliver tapas. Vi ville egentlig gerne bare bestille noget udefra, men vi er begge så kræsne at vi har besluttet at det bliver en nem hjemmelavet omgang, som også er meget mere SU-venlig. Jeg modtager gerne forslag til fyld til en lækker tærte, uden fisk. Og en nem opskrift på små kartoffelgratiner – tænker at lave dem i muffinsforme.. Er der nogle af jer søde læsere der har erfaring med det?! På forhånd tak for hjælpen!

3 kommentarer

  • Maria

    Hvor er det fint! Dora har også været et hit hos min store pige.

    Jeg laver tit en tærte med karry, kogte kartofler i mundrette stykker, skinke, bacon, broccoli. Den er super god. 🙂

    Vi har også lige holdt 3 års fødselsdag. Der lavede vi lakseruller med flødeost til forret (super nemt da det kan laves flere dage i forvejen pga. Det skal fryses så det er nemt at skære.) derefter fik vi burgere med pulled pork og kyllingestykker(til dem der hellere ville have det) Det var et kæmpehit. Jeg havde selv bagt lækre burgerboller og lavet coleslaw dagen før. Tror det er første fødselsdag vi har holdt helt uden stress på inden gæsterne kom fordi det hele stort set kunne forberedes dagen før. Det var super!

    Håber snart hende lillesøster kigger ud. Jeg følger jo lidt med her… 🙂
    God weekend!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den ser vildt flot ud! Dejligt I har så meget klar, inden Leonora kommer. Er desværre ingen opskrifthaj, men ville lige dele en anden ting med dig: Skriv “Dora” på Trendsales i søgefunktionen. Det er jo helt VILDT, så mange fine ting, der er i den annonce! Godt nok står der kalendergaver, men de kan jo også bruges til så meget andet 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sikke en fin invitation. Hvordan har du lavet den? Og hvordan printer I den ud? Laver I den på alm. papir eller klistrer I papiret på pap?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Ønsker til nyfødt pige