Shopper du tøj online?

Er det okay at holde fest med et tema?

Enten synes man at fester med et tema er sjove eller også synes man det er fjollet.. det er i hvert fald den oplevelse jeg har fået blandt venner og veninder. Selvfølgelig afhænger det af om det er en fest, hvor det forlanges at man, som gæst, klæder sig ud eller om det blot er en fest med et bestemt tema.. eksempelvis et meget romantisk bryllup, en polterabend, en almindelig privat fest, en fødselsdag for hele familien eller en børnefødselsdag.

Som udgangspunkt er jeg ikke fan af at blive klædt ud, da jeg ikke oplever det der “at være i en bestemt rolle” – jeg fortsætter ligesom bare med a tvære Kamilla, bare i noget uvant tøj.. Men jeg forstår godt dem der elsker sådanne fester, hvor man er klædt ud og hvor alle gæsterne hopper (mere eller mindre) med på ideen. Jeg synes det mindste man kan gøre, hvad enten man er til sådanne fester eller ej, at man så vidt muligt, i hvert fald prøver, at falde ind i temaet med sin påklædning.. Og med hensyn til om det er en klæd-ud-temafest eller der blot er et tema til en børnefødselsdag, så synes jeg der er kæmpe stor forskel.

Vi har kastet os ud i noget semi-temafest til Kornelias fødselsdag. Der er ikke krav (eller på nogen måde forventning) om at gæsterne klæder sig ud eller noget, men invitationerne og nogle enkelte elementer til fødselsdagen vil blive holdt i et bestemt tema, da Kornelia ELSKER Dora The Explorer.

kys

Det er den her trut der bliver 3 år lige om lidt og det er simpelthen ikke til at forstå. Vi glæder os til at give hende en dejlig dag og håber sådan hun bliver glad for at vi har valgt et tema for hendes store dag..

Er du blevet inspireret til at den næste fest derhjemme skal have et tema, hvad enten det er som herhjemme med Dora.. måske vil det være mere populært med Smølferne, Supermand eller produkter fra Monster High hjemme hos jer? Der er så mange muligheder inde på hjemmesiden. Du kan ydermere også finde tøj, tasker, sko og legetøj derinde.

Indlægget bringes i samarbejde med TheFairytaleCompany.dk

2 kommentarer

  • Jeg elsker tema-fester og endnu mere, når folk hopper med på vognen og klæder sig ud.. Det giver ligeså en helt special stemning 😀

    Synes I skal gå hele vejen med pyntning og mad.. Tror bare familien og venner synes, at det er hyggeligt, så lang tid det ikke er et krav at være udklædt…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elsker at klæde mig ud, men er også lidt af en teaterpige og har lavet drama og skuespil det meste af mit liv. Men kan virkelig godt forstå dem der ikke synes det er behageligt. Når det er sagt, så synes jeg børnefødselsdagen er i en lidt anden kategori. Vi har de sidste 2 år lavet forskellige temaer til vores drengs fødselsdag. Jeg elsker at lave store fondant kager, så der bliver lavet en kage hvert år. Dog ikke det første år, men dog til navngivningen.
    Vi ber ikke gæster om at klæde sig ud, men vores udsmykning herhjemme er i tema. Da han blev 2 år var det Mickey Mouse clubhus, da han blev 3 år var det Cars – McQueen, og i år vil han igen gerne have Cars, men Bumle denne gang. Dog er jeg højgravid til hans fødselsdag, så måske jeg snyder lidt, og laver en kage med sukkerprint… men vil så gerne lave en stor figurkage. men må nok vente til næste år…
    Så jeg synes i bare skal gå all in, tror kun gæsterne vil synes det er hyggeligt og jeres pige vil bare elske det 🙂
    Kh. Susan

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Shopper du tøj online?