Barselsafsnit i Aalborg

Mortensaften med familien

I søndags var vi for første gang på tur med hele vores lille forøgede familie. Vi pakkede barnevogn, overtøj, bleer, dyner og ekstra tøj i bilen og skyndte os afsted til en hyggedag med min familie i Fjerritslev. Vi var blevet inviteret til frokost hos mine forældre for at fejre Mortensaften og det var så dejlig en dag. Det var dejligt at få bekræftet at vi sagtens kan tage afsted på ture uden problemer – vi skal nemlig holde jul i København med Martins familie i år, hvilket vi slet ikke behøver bekymre os over.. Er sikker på det bliver en succes, selvom vi har en lille nyfødt.

mortensaften

Kornelia havde tydeligvis savnet sin mormor, hvorfor der blev delt lidt ekstra kys ud til hende i søndags..

4 kommentarer

  • Else Olsen

    Savner også min vidunderlige Kornelia

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er så dejligt, når lille ny baby bare glider ind i den daglige trummerum – sådan har det også altid været her. Jeg synes egentlig også, at ture med bittesmå babyer er skønne, for de kan tit sove fra det meste, og vågner de, falder de i søvn igen, inden der er gået alt for længe.

    Når man så skal til at planlægge en tur ud fra lure (Badutten sover middagslur, Lillebror formiddag og eftermiddag), så er det altså noget af et puslespil 😉 Badutten sover heldigvis længe om morgenen, så hans middagslur kan typisk passes ind med Lillebrors eftermiddagslur.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nååååhhhh

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er det bare et skønt billede <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Barselsafsnit i Aalborg