Drømme

Erfaringer

Jeg tror ikke jeg er den eneste der i mit liv har prøvet forskellige metoder til at smide et par kg. Jeg vil derfor denne gang gøre brug af mine tidligere Erfaringer. Lytte til min krop, mig selv og stoppe lidt op. Jeg har haft løbe-drømme, ideer om at ville/kunne træne i et motionscenter flere gange om uger, planer om livsstilsændringer osv, men intet af det har holdt. Alle disse planer/drømme der indtil videre har slået fejl, kan jeg nu vende til min fordel. Jeg ved nu at jeg hverken skal starte med at træne op til et halvmarathon eller styrte ned og melde mig ind i et fitnesscenter. For mig skal der mange ændringer til og jeg falder fuldstændig på halen, hvis jeg tror at jeg i løbet af 14 dage kan have tabt de 10 kg, være blevet løber og dagligt besøge et træningscenter.
For mig er det, har jeg erfaret, vigtigt at jeg ikke kaster mig ud i for meget på én gang. Det er vigtigt at jeg giver mig selv muligheden for at skabe nye vaner og rutiner med de enkelte nye ændringer, så jeg ikke lige pludselig føler at jeg står i skidt til halsen og derfor ikke kan komme den rigtigt vej fremad, hvorfor jeg opgiver og ender helt tilbage hvor jeg startede.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Drømme