En god fornemmelse i min (væsentlig mindre) mave...

Lækkert sengetøj er undervuderet

For et par måneder siden modtog Kornelia pludselig en pakke med posten.. og hun var ellevild! Hun blev så glad, da hun så at det var sengetøj med flamingoer, en tiger og en krokodille, men vigtigst af alt; det var hendes pakke. Hun var ikke til at skyde igennem og vi måtte straks smide det i vaskemaskinen og få det tørret, så det kunne komme på allerede samme aften. Og jeg må da være ærlig og sige at mønsteret på betrækket ikke lige umiddelbart ville være noget jeg selv ville vælge, men nu skal jeg jo selvfølgelig heller ikke have det på min dyne, men når dét så er sagt, så er det simpelthen noget af det lækreste at røre ved. Kvaliteten er blød, stoffet er tykt uden at være for varmt og så er det syet rigtig flot – lige syninger og uden fejl i og/eller skævhed. Jeg er fuldt ud tilfreds med dette sengetøj og vil klart have købt et sæt til Leonora, når der er tid til det og indtil det, så elsker Kornelia, når tiden er til at få “mit eget” sengetøj på, som dét jo er blevet døbt fordi det kom i en pakke kun til hende. Fantastisk, hvad sådan en overraskelse kan gøre?! Mon vi skal pakke aftensmaden ind nogle gange og få naboen til at levere det i en papkasse?!

Sengetøjet er fra Vanilla, i serien Mix & Match og findes også i andre farver og størrelser. Du kan se meget mere lige her. Har dine børn noget yndlingssengetøj? I så fald, hvor er det fra? Jeg elsker sengetøj og her en svaghed for det – så gode idéer om noget lækkert sengetøj jeg umuligt kan undvære til Kornelia og Leonora modtages gerne.

Indlægget bringes i samarbejde med Vanilla

2 kommentarer

  • Iben J. S.

    Har også Vanilla sengesæt til min dreng, det er så lækkert, så kan kun give dig ret i det. Jeg måtte endda hapse et junior sæt på tilbud til ham i samme farve som har i baby størrelse nu, det er den grønne med flodhest, zebra og abe.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhh jeg ville så gerne have noget lækkert senge tøj til mine drenge, men er der ikke Star wars og Barcelona på så kan det ikke bruges…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

En god fornemmelse i min (væsentlig mindre) mave...