Sækkestol til baby

1 års fødselsdag

Om 14 dages tid skal vi til fødselsdag hos vores aller mindste lille bitte nevø. Vores lille Karl bliver 1 år og jeg fatter simpelthen ikke, hvor tiden er blevet af?! Karl har en storebror, så ligesom vi havde lidt problemer med at finde de helt rigtige ønsker til Leonora (både til jul og dåb), da de to efterfølgenede søskende af samme køn jo ikke mangler noget. Men min søster har fundet nogle gode ønsker til Karl og jeg har derfor en del at vælge imellem, når jeg skal ud og shoppe gaver til den lille gut. Har besluttet at han skal have noget tøj, men også noget legetøj..

Legetøjet skal være noget han kan hygge sig med udenfor, når vejret bliver godt. De bor i hus med en kæmpe have, hvorfor drengene både har trampolin, de skal have sandkasse og muligvis et legehus på et tidspunkt, men jeg er i hvert fald sikker på at de, ligesom sidste år, kommer til at bruge så mange timer udenfor i deres dejlige omgivelser.

Herhjemme er der ikke så meget plads, vi skal virkelig overveje hvilke havemøbler vi skal have, hvad for noget legetøj pigerne kan have derude og om der måske skal ordnes noget med nogle flere fliser og mindre græs for at få plads til nogle havemøbler vi skal sidde ved og spise?! Mere om dét i et andet indlæg, men i hvert fald, så skal vores have gennemgåes grundigt inden sommeren rammer os. Ovenstående er et billede af vores samling af udelegetøj, som helt sikkert skal rengøres og sorteres inden vi påbegynder udeleg for alvor!

Jeg har bestemt mig for at Karl skal have noget sandlegetøj til sandkassen og så også noget tøj.. Karl ønsker sig også nogle puslespil og spil, så jeg skal lige have overvejet hvor meget tøj/legetøj han skal have den dejlige skat. Det er faktisk lidt svært at finde på det helt rigtige legetøj, da vi jo er vant til at købe pigeting, men jeg glæder mig til at snuse rundt i legetøjsbutikken og tjekke alt legetøjet ud. Indtil da tjekker jeg drengelegetøj ud på hjemmesiden, blandt andet lige her. Det er en jungle af spil, legetøj og maskiner som jeg slet ikke kender til.. Vi glæder os rigtig meget til at komme over og fejre ham og den første fødselsdag er altid helt speciel og magisk.

Indlægget bringes i samarbejde med ToysRus.dk

1 kommentar

  • Den ønskeseddel gad jeg godt at se – vi har også 1-års fødselsdag her om en lille måned, og ønsker er svære at finde på, når man er en lille babydreng med to storebrødre 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sækkestol til baby