Privat, personlig, spot on eller for meget?

20 spørgsmål til bloggeren..

Jeg har fået ret mange mails der ret ofte handler om det samme ? dem vil jeg prøve at svare på;

“Hvorfor jeg udlodder så mange konkurrencer på bloggen?” Kort og godt, fordi jeg har muligheden! Og der er også meget jeg siger nej til, hvis ikke jeg synes det passer ind på bloggen.

 

“Hvordan jeg har tid til at have to børn og en blog der fylder så meget?” Først og fremmest så prioriterer jeg min blog meget højt, men selvfølgelig ikke højere end min familie. Men i stedet for at tage en lur, når Leonora sover i løbet af dagen, her imens jeg er på barsel, så ordner jeg noget med bloggen. Jeg sidder også sjældent om aftenen, når pigerne er kommet i seng, uden min computer..

“Hvor lang tid jeg bruger på at blogge?” Hmm.. dét er svært at svare på – i perioder selvfølgelig mere end andre, men som udgangspunkt 3-4 timer hver dag. Dette indebærer, blandt andet, planlægning af diverse events, svare på mails og telefonsamtaler, samt selvfølgelig at skrive indlæg. Ud over denne tid kommer der yderligere også tid, hvor jeg tester produkter, besøger samarbejdspartnere, tager+redigerer billeder, følger med på andre blogs og generel planlægning ift indlæg og så selvfølgelig også den tid jeg for eksempel ligger i sengen før jeg falder i søvn og skriver noter på telefonen til et indlæg..

“Om jeg vil hjælpe dem i gang med at blogge?” Umiddelbart nej, da jeg jo allerede bruger ret lang tid på min egen, men send mig en mail, så ser jeg på, hvor meget hjælp du skal bruge og om jeg overhovedet kan hjælpe?!

“Hvorfor jeg ikke fortæller om hvor hårdt det er med småbørn?” Det synes jeg bestemt også jeg gør ? men orker ikke sådan en selvmedlidenheds-blog. Nogle gange er det pivhårdt med små børn der ikke vil sove, spise, høre efter eller der er vasketøj i alle hjørner, spande/kasser og det tørre hænger stadig på stativet, jeg kan synes livet er fælt, men jeg ELSKER DET klart størstedelen af tiden og jeg ville ikke bytte min familie for noget!!

“Hvordan vi har råd til alt det legetøj og udstyr til vores børn?” Der kommer mange skønne ting ?ud af? bloggen..

Og til sidst, så spørger overraskende mange til navnene på vores piger og jeg kan til alle spørgsmålene sige:
· nej vi er ikke bange for de bliver mobbede på grund af deres navne ? der skal vist mere til nu til dags
· ingen af pigerne er opkaldt
· vi var helt enige om Kornelia inden vi vidste hun var en pige og Leonoras navn var vi også enige om længe inden hun kom ud til os
· og ja vi har oplevet mange spørgsmål og ikke mindst undren fra både familie og venner, da jeg var gravid og vi annoncerede navnene. Det er dog sådan med de fleste børn og deres navne, at når først de er ude og man lige ?vænner sig til det? så kan de simpelthen ikke hedde andet.
· og afslutningsvis, så har ingen af os fortrudt navnene på vores guldklumper – selvom vi stadig skal gentage pigernes navne, nogle gange både to og tre gange..

Håber at alle jer, der har sendt en mail, synes det er okay at svaret kommer her som et indlæg..

 

5 kommentarer

  • Jeg er virkelig forbavset over, at nogle bruger deres tid på at sende dig en mail og kommentere på dine pigers navne… hold da op, så har man god tid! Personligt er jeg helt vild med deres navne – synes de er både smukke og eventyrlige. Og så elsker jeg navne, som “alle” ikke hedder!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Fremlev

    Dine piger har skønne, unikke navne.. Og nej, de KAN nemlig ikke hedde andet. Har kun respekt for man tør gå lidt mod strømmen. Og hvad gør det, når det er smukke navne?

    Rigtig god dag..

    Kh, Mette

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja da jeg havde barsel og gik hjemme havde jeg også meget mere tid til min blog. Nu er det kun når jeg har tid og overskud. Men det er klart en protiering fra min side pt. og sige at når overskudet er så minimalt så bliver det lidt jeg har brugt på min familie… Men jeg syntes det er skønt du er så god til at blogge… Vi er mange der nyder godt af…

    ps. Jeg syntes dine pigers navne er sååå skønne..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det skønne ved at blogge er jo netop at man selv bestemmer hvad man vil med bloggen. Du gør et stort arbejde, for selv om folk tænker det ikke kan tage så meget tid, så er virkeligheden en anden.
    Tak for det fine arbejde. Jeg nyder at læse med.
    Mht navne så synes jeg altid folk sætter spørgsmål indtil de vænner sig til det. Her hedder datteren Amilia, men lige meget hvor vi kommer bliver hun kaldt Amalie. Så må man rette og tage den derfra.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ah, det med navnene kender jeg godt:) Hvorfor har folk så travlt med ens børns navne?? Jeg synes jeres pigers navne er smukke (passer til jeres kønne tøser) og så er de unikke. Jeg elsker unikt:)
    Da jeg er gift med en englænder, er vores børns navne engelsk/amerikansk. Vores datter hedder Grace Lily og vores søn Jesse (udtales som i det sidste e) Vi har fået mange kommentarer og Jesse har engang oplevet en anden dreng grinte af hans navn. Det taklede vi ved at fortælle ham, at den anden dreng nok var ked af noget siden han drillede. Vores dreng tog det pænt og træk på skulderne og fandt andre at lege med.

    Jeg synes det er fedt du har så mange konkurrencer og får mange ting til dine piger mod du skriver om produktet. Jeg tror mere på en mors mening end en reklame på tv:)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Privat, personlig, spot on eller for meget?