Rabatkode til Jollyroom.dk

Rejseklar

I weekenden kom jeg til bunds i vores to vasketøjskurve og der er godt nok blevet vasket og tørret mange maskiner, jeg har haft ved enormt mange tøjklemmer et par gange, 2-cifrede bunker tøj er det blevet til efter det er blevet lagt sammen, sorteret og langt ind på de respektive værelser.
Da regnen holder os hjemme fra Fårup i dag, har jeg fået lagt tøjet på plads og så må jeg videre til næste ferie-klargørings-projekt..
Vi skal til så mange ting, indtil vi tager på ferie, så jeg ved at vasketøjskurven snart vokser mig over hovedet igen, så det er skønt at være godt med nu. Jeg havde overvejet at “pakke nu”, så vi bare måtte bruge noget andet tøj end det der skulle med på ferie. Jeg vil overveje mine tøjvalg til mig og pigerne de næste dage, så vi, forhåbentlig stadig, kan få vores yndlingsitems med afsted på ferie.
Så skal jeg bare finde ud af, hvor meget der skal med – det afhænger jo 100% af vejret, om der primært skal pakkes shorts eller lange bukser.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Rabatkode til Jollyroom.dk