bObles til babyer 0-1 år

13. december #blogjul2014

I dag åbner jeg den 13. låge i #blogjul2014 og det bliver en ekstrem gaveregn, ud over det sædvanelige. Jeg kan tilbyde mine skønne læsere produkter fra hele 5 fantastiske virksomheder, alle nogle jeg elsker og som jeg har glædet mig til at dele med jer. Bag dagens store låge gemmer der sig præmier for intet mindre en 2754,- og der er både noget til de små, de lidt større, de største og hele familien.

IMG_6324

Endnu engang kan jeg præsentere lækre produkter fra FossFlakes, som vi herhjemme elsker og dagligt sætter stor pris på at have i huset. Lågen i dag gemmer på en superior juniordyne- og pude, til en værdi af 630,-. Sådanne dyner og puder har begge vores piger og det er, uden tvivl, de bedste dyner vi har afprøvet. Alle Fossflakes superior junior dyner og puder har vår af 100% bomuld af høj kvalitet, Oeko-Tex 100 Class I Standard certificeret. De er allergivenlige og kan både maskinvaskes ved 60° C og tørretumbles ved lavere varme <60° C, hvilket er guld værd for en børnefamilie, da det er hurtigt at få det hele vasket og tørret fra den ene dag til den anden.

IMG_6327

Til at pakke den lækre dyne og pude ind i, har jeg med stor glæde, fået mulighed for at udlodde det fineste sengetøj i dagens præmie, til en værdi af 250,. Det er SemiBasic der står bag det smukke design. Kvaliteten på dette sengetøj er så suveræn – det er så flot syet med den fineste detalje med en tittekant (som findes i forskellige farver), pasformen er perfekt – lukkefunktionen med en usynlig lynlås er også godt tænkt og så er der blødheden! Jeg er overrasket over, hvordan stoffet kan være blødt – det føles nærmest kølene. Sengetøjet er fremstillet i 100% egyptisk bomuld og jeg er så forelsket i det!

IMG_6333 IMG_6331 IMG_6329

Sengetøjet er skrevet på ønskesedlen herhjemme til voksendynerne og i den forbindelse vil jeg så også nævne at SemiBasic også laver sengetøj til os med ekstra længde på dynerne, hvilket er et plus i bogen herhjemme. Du kan frit vælge mellem om du ønsker at vinde et sæt baby- eller juniorsengetøj og så skal dertil også vælges farve på kanterbåndet. Smut ind forbi SemiBasic på Instagram under brugernavnet @semibasic for at se meget mere.

42022_BOX_IMAGE

For de lidt større børn indeholder lågen i dag en super fed sportsvogn, en hotrod-bil, model nr. 42022. Bilen er anbefalet til børn/unge i alderen 9-16, men med hjælp fra de voksne vil jeg mene at der nemt kan tages et par år fra sådan en anbefaling. LEGO technic er en super fed serie fra LEGO, hvor der bygges forskellige modeller der har en masse funktioner.

IMG_0309 IMG_8582

Til hjemmet kan du i dag vinde en smuk poster fra NoFred, til en værdi op til 299,-  De smukke plakater pynter både på børneværelset, men da bestemt også andre steder i huset. Måske du vil glæde én du holder af juleaften, med en poster – hvilket jeg synes er en fantastisk julegave! Smut ind forbi NoFred på Instagram under brugernavnet @nofred for at se flere af deres lækre, smukke og gennemførte produkter.

Du kan frit vælge én af de nedenstående posters:
· botanic leaf
· botanic flowers
· clown
· palms
· head
· zebra 
· giraffe

Sidst, men da så bestemt ikke mindst, kan jeg præsentere at jeg har fået mulighed for at give en hel familie en helt speciel oplevelse i 2015. Dagens sidste præmie er nemlig intet mindre en 5 x fribilletter til Fårup Sommerland i 2015, til en samlet værdi af 1325,- Jeg ELSKER selv at være i Fårup Sommerland, både nu og før vi fik børn. Måske du vil glæde én i din familie med en fed gave under træet eller du vil invitere nogle venner og veninder med derop, når sommeren rammer Danmark?! Uanset, så er jeg sikker på at vinderen selv får eller får givet en helt vidunderlig oplevelse! Der sker mange nye ting i Fårup Sommerland, som du kan læse meget mere om lige her. Eller følg med på Instagram, så du kan se mere til alle de nye tiltag der kommer, det bliver så spændende – se meget mere under brugernavnet @faarupsommerland

Skærmbillede 2014-12-13 kl. 04.24.08

Psst – husk at du indtil 31. december 2014, kan købe årskort til Fårup Sommerland, til 2015 for kun 525,-

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at
skrive en kommentar til indlægget her, hvor du skriver, hvem du vil dele dagens mange præmier med.
Du kan vinde:
Jeg trækker en heldig vinder lørdag den 20. december 2014
(Er du den heldige vinder, så finder vi ud af, hvilke produkter du ønsker at modtage)

127 kommentarer

  • Anita Ravn Gulstad

    Ville dele med familien:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisabeth

    Fantastiske premier! Min sønn ville være overlykkelig å rejse med min mann og mig, og få ta med oss kamerat + mormor til Fårup sommerland.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

    Wow sikke mange fine ting. Hvis jeg vandt ville jeg de forskellige ting med dem som stod mig nær. ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maiken

    Sikke lækre premier jeg ville helt sikkert dele dem med min skønne forlovede og vores charmebøf af en datter Liva.. Samt min søde svigermor og svigerfar fordi de er skønne mennesker der støtter op om vores bryllup i januar og har taget min datter til sig som deres egen selvom min forlovede ikke er bio far til hende. Glædelig jul og godt nytår !!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lækre præmier bag denne låge. Jeg vil selvfølgelig dele herlighederne med resten af min lille familie 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine B Larsen

    Sikke en masse skønne ting.. Hvis jeg er så heldig at vinde vil jeg dele det med min lille familie på 3.. Og hvis/når turen går til Fårup, skal mormor og morfar nok med en tur.. Min kæreste/forlovede/snart kommende mand vil blive lykkelig hvis jeg vandt sådan en LEGO pakke..! Ja han er næsten 30år, men LEGO bliver man aldrig for stor til mener han 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tine

    Jeg ville dele den mellem mig og min søster, så mine to børn på 1,5 og 3,5 år samt hendes datter på 1 år kunne få glæde af den
    Glædelig jul

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jørgen

    Hvert år inviterer jeg børn, svigerbørn og børnebørn i Fårup Sommerland. Derfor vil der blive råd til ekstra forplejning, hvis jeg kan vinde 5 fribilletter.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Suzane ditlev

    min familie skal forkæles med alle de fine præmier

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Birgitte

    Jeg vil dele den her fantastiske præmie med mine to drenge, min mand og min mor : ) krydser fingre!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Nielsen

    jeg vil dele med min kæreste, datter samt min søster og hendes familie

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • fantastiske præmier, det må blive mit oldebarn, jeg vil dele med:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie hassingboe

    Saxo ønsker sig en lækker junior dyne.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Martin O

    Min datter skulle have det hele som ekstra julegaver

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susan

    Fantastiske præmier..
    Jeg ville dele med børn, svigerdatter, og børnebørn, så ville der komme ekstra julegaver.. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rie Ravnholdt Frederiksen

    Hold op en vild præmie!

    superior juniordyne- og pude fra FossFlakes – Til min skønne datter Ida
    Valgfri baby- eller juniorsengetøj med tittebånd i valgfri farve – Babysengetøj til min søde veninde Mai som har en dejlig baby i maven
    LEGO Technic hotrod-bil, model nr. 42022 – til min søn Viktor som er mega LEGO fans og er sikker på farmand bliver missundelig 😉
    Valgfri poster fra NoFred – Til min datters værelse
    fribilletter til Fårup Sommerland 2015 – Til en skøn familie tur til sommer

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Wulf

    ÅÅh, sikke nogle fantastiske præmier.. Jeg vil selvfølgelig forære det meste til min søn, der bliver 1 år til februar.
    Han skal da have sin debut i Fårup Sommerland til sommer.. Udover ham vil jeg tage min mand og min nevø og niece på 2½ med.. Det kunne være så skønt!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Linda J

    De flotte præmier skal gå til mine nevøers dejlige børn

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

    Det er en fantastisk gave som jeg vil dele med mine piger og deres fætre

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tine Clausen

    Jeg ville dele disse mange præmier med min dejlige søster og hendes dreng Emil. Han ville elske alle disse lækre ting 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Carina

    Jeg vil nok dele dem med min søster og vores til sammen fire børn:D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine K

    Jeg ville dele med andre i familien og evt vores gode venner og naboer – tror bl.a jeg ville invitere dem med i Fårup sommerland 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina J

    Juniordyne skulle min datter have, lego til nevøen, sengetøj og poster med giraf til min guddatter og biletterne til Fårup ville jegdele med min veninde så vi kunne have en hyggelige dag med vores store piger!
    Glædelig jul!
    /Nina

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine Bech

    vil dele de skønne præmier med min veninde og hendes datter 🙂

    Og så med min egen lille 4 dage gamle datter

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bolette Bojsen

    Uha nogle lækre præmier..:) skulle jeg være den glade heldige vinder vil jeg helt klart dele med min lille kerne og skønne familie..:) min kæreste og to børn på 7 og 1 år..:) ville være en skøn overraskelse til hele familien:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • gitte zakariasen

    Det ville jeg dele med børnene :d.Det hele passer totalt godt. Fårup sommerland, ligger faktisk tæt på os, men vi var der slet ikke i 2014, pga sygdom-død, mm. Smider et lod, fra mig og børnene og ønsker Glædelig Jul 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • med mine 3 børn, der alle vil kunne få noget godt 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ann Kirckhoff

    Jeg ville dele den dejlige præmie med min mand og vores dejlige unger.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Astrid

    Jeg vil blive glad for det meste og ellers har jeg venner, jeg gerne vil glæde

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie Marland

    Jeg ville dele med min kæreste samt to vennepar, der begge har børn.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mai O.

    Jeres konkurrencer blir jo vildere og vildere! Jeg ville dele med mine børn, én af vores nevøer og min søster og hendes børn – der er jo VIRKELIG mange, der får glæde – hvor SKØNT!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

    Uh, lækkert, Kamilla! Jeg vil gerne forkæle baby, der ankommer til april og vores søde nevø. Glædelig jul 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne

    Sikken gaveregn, som helt klart skulle deles med min lille familie herhjemme

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    Uhh, sikke en masse lækre ting. Jeg ville give dynen og sengetøjet til C, hænge posteren i stuen og tage familien med i Fårup

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Morten Bøgh

    Hotrod’en vil jeg selv beholde men resten af præmierne vil Esther helt sikkert sætte stor pris på. Og så har hun slet ikke været i Fårup Sommerland endnu, så det kunne jo blive til næste sæson 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • pia sroka

    Jeg vil dele med min kæreste.og vores 4 dejlige børn. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Mange lækre præmier, det var da helt vildt!
    Dynesættet vil jeg give videre til min venindes søde datter, der snart skal være storesøster og også have en storpige-seng!
    Sengetøjet (i babyudgave) og den skønne girafplakat vil jeg være egoistisk og beholde til vores kommende baby.
    Legoet vil mine nevøer elske og så skal vi da helt sikkert i Faarup sommerland med min kusine og børn igen i år

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Jørgensen

    Sikke nogle fine præmier. Jeg vil helt sikkert dele med min datter!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Astrid

    Esther ville elske at få den flotte plakat af giraffen op at hænge på sit værelse! Og måske hun ville kunne sove lidt længere i weekenden, med det lækre sengetøj?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lus

    Fede præmier 🙂

    Dyner mm skal min søn bruge. Fårup sommerland skal deles med min familie og LEGO skal foræres til min venindes mand der i en alder af 36år stadig elsker sit farvesorteret LEGO 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeanet

    Lækker præmie! Der er lidt, som kan deles med hele familien 🙂

    Glædelig 14. december 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det skulle bestemt deles med mig selv, min pige på 5,5 samt mine tre yngre søstre! En finfin måde at få “lurt” dem ned til Danmark;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ville dele med min dejlige mand og vores lille søn som stadig ligger inde i min mave 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

    Disse lækre præmier ville jeg uden tvivl dele med min endnu ufødte datter, som ser dagens lys i det nye år. Vores “bonus-søn” på 4 år ville elske LEGO og vores vennepar kunne vi sagtens nyde en tur i Fårup Sommeland med – gjorde vi også i sommers 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dorte Nysom

    Dyne og sengetøj til min lille søn, poster til datteren og LEGO Technic til manden – han snakker faktisk ikke om andet for tiden 😉 Og så kan vi alle få en dejlig tur til Fårup til sommer 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lis Vinter

    Jeg vil dele med mine børnebørn, det vil gøre dem glade. Glædelig jul !

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte gram-Hansen

    Jeg har desværre ikke nogen baby mere

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lis Nielsen

    Vi er en stor familie, så det skulle være nemt at gøre mange glade. Hvis der så skulle være noget, der ikke fungerer, så vil jeg som sædvanligt levere det til vores kirke i byen, da de har god kontakt med familier, der godt kunne bruge en håndsrækning. Jeg kan godt unde dem, at få nogle ubrugte luksusting.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Årh… Hvor fantastiske præmier…. Som sydboende nordjyde, vil jeg meget gerne hive kæresten, bonus datter, og svigerforældre med i verdens bedste sommerland. Det er Nostalgisk for mig ❤

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rose-Marie Bülow

    Uhhh…. skal være mormor, for første gang, først i det ny år, så sådan en gevinst vil da være dejlig at kunne videre give det de kommene ny bagte forældre <3 <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisbeth Glud

    Jeg vil elske at give hele baduljen til mit barnebarn Line og hendes familie: Mand/far Torben og børnene Laura, Jakob og Nanna. Der er virkelig noget til at glæde dem alle og som de vil få glæde af i lang, lang tid. 🙂 En super præmiepakke.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia Olesen

    Jeg vil dele det med min familie. Legoet skal min kærestes søn have, dyne og betræk skal min lille nyfødte søn på 9 dage have, plakaterne skal hænge i vores stue også skal vi da alle sammen en tur i Fårup sammen med min kærestes søns mor, for at hygge alle sammen..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sunke

    Jeg vil gerne dele med mine 2 skønne børn så de kan blive lidt forkælet 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise FB

    Er du vimmer en lækker præmiepakke! Vinder jeg så skal de mange gaver deles med min mand, mine unger, min veninde og hendes lækre lille haps

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sikke et kæmpe arbejde i har lavet med denne julekalender. Jeg vil rigtig gerne vinde denne skønne præmie, så jeg kan forkæle familien

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Olesen

    Uhh mega fede præmier!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Barbara

    Jeg ville dele de dejlige præmier med min familie 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Sofie

    Er lige begyndt at snakke meget med en af de andre børns Mor henne fra dagplejen.
    Og så har min bedste veninde også en dejlig dreng så de skal da helt sikkert også forkæles 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Suzanne ditlev

    De meget fine præmier skal deles med Otto , Hugo,Carla, Louisa ,Kristina ,Henrik og mig
    Glædelig jul

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kjerstine Larsen

    Omg nogle vilde og super fede præmier!!

    Juniordyne til min dejlige dreng der snart skal ud af babydynen.

    Sengetøjet til min svigerinde som snart skal have en lille ny

    Legoet til min store dreng

    Plakaten til min søde veninde som er stor fan

    Fårup billetterne skal gå til mig, min mand, vores store søn, min søster og min mor.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh hvor er det nogle fantastiske præmier i dag! <3 Min ældste søn er bidt af en gal LEGO klods, og ville elske at få denne præmie! Jeg ville vælge et sæt babysengetøj til min yngste søn, og han ville også få fornøjelsen af dynen og puden, når han er blevet lidt større 🙂 Plakaten ville jeg enten selv beholde, eller forære til min bedste veninde.. Og billetterne til Fårup ville vi selv beholde, for både mand og ældste søn elsker at komme der! Kan også selv lide det, men er blevet lidt af en pyldremikkel efter jeg er blevet mor <3 Ih krydser fingre!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marlene Høj

    Det er jo en sand gaveregn i dag 🙂 Jeg har været heldig en gang, men forsøger igen.
    Den lækre superior juniordyne- og pude fra FossFlakes skal Bjarke på 4 år have 🙂 Han elsker bløde dyner og trænger til en ny hovedpude (han er nok ikke enig i det sidste).
    Laura skal have juniorsengetøj med tittebånd i pigefarve – Fordi vi ikke har særligt mange sæt i pigefarver… Sådan er det at have to storebrødre 🙂
    LEGO Technic hotrod-bil skal ældstedrengen Christian have. Han har Aspergers Syndrom og netop LEGO er en af hans særinteresser. Det er de mest fantastiske MOCs, han laver. For de uindviede så står MOC for: My Own Creation
    Poster fra NoFred skal min søster have – Hun fylder 40 år den 21. december og trænger til at få noget smukt op på sine vægge.
    Fribilletterne til Fårup Sommerland 2015 beholder jeg selv – Kæresten og de to yngste har aldrig været i Fårup og det er en stor fejl!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marianne Jensen

    Jeg vil dele det med min dejlige familie, som kan have glæde af det hele på kryds og tværs

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michael Heimark

    Jeg vil give den til min dejlige datter Cathalina

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jette Gad

    Jeg ville naturligvis dele med min familie… Min søn er helt vild med LEGO så han ville elske denne her… Fårup sommerland ville være en skøn tur for mig og min familie.. Og dynen og tilbehør skulle gå til den lille ny verdensborger i vores familie der så lyset for første gang igår-en lækker lille pige der sikkert får brug for lækre sager at sove i…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anette Sidor

    det er jo sindssygt mange flotte gaver. Lidt til hele familien. Men der er jo mange om buddet.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Abildskov

    jeg vil dele med min mand og mine børn! det kunne bare være så lækkert at vinde! <3 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eva k

    Den bliver delt i familien 🙂 drengene bliver sikkert meget glade for det 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine Faber Ussingø

    Med min familie i Løkken (bor i Kbh). Vi (min mand, børn og jeg) ville gerne invitere mormor, onkel og moster med i Fårup Sommerland til sommer. De andre præmier ville vi også elske, ville dele med min familie 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Dyne og sengetøj skal min datter have. Billedet skal pynte på hendes værelse. Min bror og svigerinde skal med os i Fårup, og mine “nevøer” skal da have legoet

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Zobbe

    Jeg ville dele præmien med mine piger – Molly og Gloria. Og min deres far selvfølgelig 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susan

    Sikken en gaveregn…
    Her ville jeg dele med mine 5 dejlige børnebørn, og da der mange gaver kan der blive til alle tror jeg, det ville være fantastisk at vinde.. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne Terp

    Jeg vil dele præmien med min svigerinde, der har lidt yngre børn end jeg selv

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dyveke

    Junior dynen kunne vi rigtig godt bruge herhjemme. Til gengæld tror jeg at jeg ville give billetterne til fårup sommerland til min nevø på 4,5 og hans familie. Jeg tror at de kunne få en rigtig god dag der 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lillehjerte

    Jeg ville dele gaven med min lille Clara, så hun kunne sove dejligt i den lækre dyne og det fine sengetøj <3 ellers ville jeg dele en tur i Fårup sommerland med mine piger og min mand – vi har aldrig været der før, men det kunne være vores sommerferie næste år 🙂 sikke en fin giveaway! Igen igen 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Carina W.h

    Den skal helt sikkert deles med min lille skønne familie, der snarligt bliver udvidet med endnu et medlem. Og LEGO-æsken – den skal børneafdeling på OUH have at disponere over – de har nemlig altid givet os en fantastisk behandling 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke Hargaard

    Hold da op for en masse skønne præmier. Håber på at vinde ekstra julegaver jeg kan forkæle min søn med 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Maria

    Dejlige præmier. Jeg ville give dynen og sengetøj til min lille datter Augusta. Legoet til min søn, så begge børn får lidt. Plakatten vil jeg give til min veninde Nadia til hendes nye hus og billetterne til Fårup Sommerland går til hendes søn, der elsker turen til Fårup Sommerland.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette C

    Fantastisk kalendergave ♡ Jeg vil dele med mine sønner Aske og Ole på hhv 2,6 år og 6 mdr. Dog vil jeg give legoet til min nevø Tobias. Mine egne drenge er vist for små 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

    Hvis jeg er heldig vil jeg dele præmien med vores kommende datter og min søde nevø:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia christiansen

    LÆKRE præmier 🙂
    Jeg vil dele den med min familie, min søn og kæreste hvis jeg skulle blive så heldig.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lynghøjen

    Jeg tænker jeg vil dele denne utrolig over flotte gave regn med en god kollega, som ikke har så mange penge . Og så skulle min dreng forkæles med Lego æsken

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke Bisgård Sørensen

    Jeg drømmer om at dele de fine præmier med en utrolig dejlig familie, som ikke har så mange penge at gøre med 🙂 Jeg ved, at de ville blive rigtig glade, da de også venter en lille pige.

    Kh Rikke

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jenny Clausen

    lækre sager vil gerne glæde min søster der har 2 skønne unger med dette <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Det er jo næsten som juleaften. Hvis jeg vinder, så vil dele præmien med min lille famile.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hooold nu op for en præmie! Der har virkelig været nogle fede præmier i jeres julekalender, men denne her er altså den, jeg krydser fingrene hårdest over 😀

    Okay, gere goes: Dynen skal min søn selvfølgelig have glæde af. Jeg har selv egyptisk bomuld på min hovedpude, og det er bare DÉT skønneste!

    Lego-bilen skal hans far have. Jeg kender ikke nogen, der er så vild med LEGO, som han er, så det ville han simpelthen blive så glad for. Jeg ville også overveje at give den til min venindes søn, men tror faktisk, Manden vil værdsætte den højere. Sad but true 😉

    Posteren skulle hænge så fint i mit lille hjørne af huset, mit kontor, hvor jeg kunne sidde og nyde den hver dag. Tror det skulle være giraffen, den kan et eller andet….

    Og endelig Fårup Sommerland! Der ville jeg/vi invitere vores tre bedste venner med. Vi ser dem sjældent, fordi der er fire timers kørsel og to broer imellem os, så at kunne give dem en tur i sommerland efter sådan en lang, dyr køretur, ville simpelthen være lykken 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kasper Jensen

    Til min dreng Marcus og min plejelillesøs Emilie der ville elske en tur i Fårup 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bettina Baggers Boateng

    Sikken over lækker julekalender 🙂 Ville gerne være heldig 🙂 I så fald skulle Rebecca og Elia begge 7 år med i Sommerland og lille Isak have dyne og sengetøj og Lea en poster, lego tilfælles brug 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra M

    Hold da op nogle fede præmier!! Jeg ville glæde min dejlige søn med de fine ting og billetterne til Fårup skulle bruges med et vennepar og deres to døtre der ikke har det alt for nemt 🙂 Mine fingre er krydset alt hvad de kan!! God lørdag.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nevøen skal have den fine legoæske, og vil hive en veninde og hendes familie med en tur i Fårup

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Kristensen

    Jeg ville dele de mange præmier med mine dejlige børn

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åse Lejbølle

    Sikken nogle fantastiske gaver :-).
    Jeg ville dele gaverne med mine børn og min søster og hendes ældste skulle også med i Fårup Sommerland ……eeeeeelsker det sted 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • WOW, sikke præmier! Dynen og betrækket vil vores kommende baby komme til at få fornøjelsen af. LEGO bilen vil jeg give til en kær dreng jeg kender, der lider af angst. Og Fårup er jo et fantastisk sted, så der vil jeg invitere nogle venner med hen til forår eller sommer… Plakaten skal enten gives til en veninde eller til vores datters værelse 🙂

    God Jul

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne

    Jeg vil mægtig gerne dele denne lækre kalendergave med mine to små piger. Vi er bosat i København med tage gerne turen til Nordjylland for at komme i Fårup sommerland – her vil jeg så også tage min elskede mormor (pigernes oldemor) med, som er bosat i Jylland og vi desværre ikke ser så ofte, som vi ville ønske vi kunne. Det vil derfor være guld værd for os alle. Nå ja, min husbond bliver da også inviteret med 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte Thaulow Ellesgaard Sørensen

    Jeg ville dele gaven med min veninde, som jeg har gået i parallel klasse med og været veninder med i over 15 år. Hun er så dejlig og nu er vi begge blevet mødre. Det er noget helt specielt at kunne dele noget så stort med en, som kender en på godt og ondt. Vi har haft en periode på 2-3 år hvor vi faldt fra hinanden. Men første gang efter hvor vi så hinanden var det som om der ikke var gået mere end en uge.
    Jeg vil dele gaven med hende – for det fortjener hun!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Celina

    Min søn skal klart have glæde af denne skønne præmie – han er på vej ud af baby dynen og ville elske at sove med denne fra fossflakes…
    Legoet vil vi give videre til hans fætter der elsker det 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna Lund

    Sikke en lækker præmie 🙂 hvis jeg er heldig at vinde, skal min egen søn forkæles med sengetøj og dyne, da vi faktisk mangler juniordyne 🙂 LEGO til min kærestes fætre, der elsker LEGO. Billede til min søde mor og fribilletter til mine søstre 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

    Sikke en lækker kalenderpakke..
    Jeg vil dele gaven sammen med min bror og hans søde kæreste som lige har givet mig den dejligste lille nevø…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hold da op, ja sikke en gaveregn ❤️ Jeg vil dele gaverne med min familie.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ragnhild Søndergård

    Dyne og sengetøj ville være til egen lilleput, familiedag i Fårup Sommerland er til søsters familie, der har lovet pasning under en ‘fridag’ til mig på Skanderborgfestival, og bilen vil et par nevøer hos en anden søster få stor glæde af.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

    Juniordyne og sengetøj mangler vi. Legobilen skal gå til de store nevøer og tror vi vil invitere nogle kusiner og mostre med til Fårup sommerlandet hvis vi vinder.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • kristina k

    Sikke en masse lækre præmier 🙂 Jeg ville dele præmien med min datter og min søsters børn 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Martin

    På sådan en høj hellig lucia dag, vil jeg da gerne vinde en fin præmie til min lille familie!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia Rotbøl

    Jeg har to dejlige piger, som vil elske alle gaverne, som er i dagens låge, og så kan vi invitere en veninde med i Fårup Sommerland 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne-Marie

    Kan godt forstå det smukke sengetøj er på ønskelisten til de voksne i hjemmet også. For dælen hvor er det bare fint. Skønt med præmier til hele familien.
    Krydser fingre

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lene Houmark Larsen

    Hvis jeg skulle være så heldig at vinde disse skønne gevinster, så ville jeg dele gaverne på nedenstående måde, hvor jeg kan glæde mange søde mennesker.

    1 og 2: Min nieces lille datter skulle have både dynen og sengetøjet. De fortjener en lækker gave.

    3: Mine sønner på 9 og 13 skulle have den fede Lego pakke og de ville få gaven den 24. om morgenen. Så er jeg sikker på, at den meeeeget lange dag kommer til at gå lidt hurtigere 🙂

    4: Min venindes pige skulle have posteren med billedet af de smukke botaniske blomster. Det ville hun blive så glad for og det er lavet i hendes yndlingsfarver.

    5: Turen til Fårup Sommerland ville jeg gerne selv være en del af, da jeg elsker at komme derop og lege igen. Jeg ville selvfølgelig tage mine børn med og to af deres legekammerater.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miatilda Andersen

    Fantastisk præmie!! Jeg har en dreng der kommer hos os i aflastning hver uge – han skal begynde at sove hos os fra næste år, så det ville jo være helt oplagt.. Det ville glæde ham, og dermed også mig.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Iben J. S.

    Vil elske at vinde den præmie, vi står netop og er på jagt efter en junior dyne til min dreng på 14 måneder. Vil helt klart dele præmien med min familie og vil elske at kunne glæde dem med billetter til Fårup Sommerland, som er absolut en af de bedste forlystelses steder jeg har været på, det er dog ved at være et par år siden jeg sidst har været der. Hotrod bilen er da alt for fed og en plakat fra NoFred vil helt bestemt kunne få en god plads i børneværelset. X´er fingre for at jeg bliver den heldige familie julegris. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line M

    Det er jo fuuuuuuuuldstændig vanvittigt, så fantastiske gaver.. Jeg ville nyde denne gave sammen med min egen lille familie hvor min dejlige dreng helt sikkert ville juble:-) og så skulle min søde lillesøster og kæreste en tur med i sommerland 🙂 kryds kryds kryds

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Bonke

    Det er jo de vildeste præmier! Jeg ville dele med min venindes små tvillinger. Det ville helt sikkert bringe lykke dér med flere af tingene. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sikke en omgang lækre præmier! Jeg ville dele dem med min familie 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Ørum

    Den vil jeg dele med familien, vi er mor, far og 4 drenge så der bliver nok kamp om bilen 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susanne Nørrelykke Petersen

    Wow nogle vilde gaver!!! Jeg ville dele med mine børn, og da de er for store til baby og juniordyne, så deler jeg noget af det med min veninde 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Kristensen

    Min datter skal have den lækre juniordyne og pude, samt det smukke sengetøj dertil.

    Min nevø skal have lego technic hoteldrift bilen.

    Min datters bedste veninde/tilvalgte lillesøster (min venindes datter) skal have den fine plakat, for de skal nemlig til at lave hendes værelse.

    Turen til Fårup sommerland bliver sammen med min skønne familie.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Light

    Sikke nogle fine præmier!
    Jeg vil dele dem med min søn på 5 uger og min nevø hvis jeg er den heldige 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Michelsen

    Lækre præmier!
    Dyne-pude-sæt til min søn, poster til min datter, lego til mine nevøer, turen til sommerlandet til hele familien 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamM

    Jeg vil dele den fine give away med min familie.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie

    Hold da op en kæmpe give away, jeg ville glæde mine egne børn med dynen, dem og så min lille svoger og svigerinde med djurs, mandens store storebror med LEGO, plakaten må gå til min søsters tomme kollegieværelse . Lækker lækker give away, som kan gøre mange omkring en glade 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

    Jeg ville dele med min familie 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hanne w

    Jeg ville være så “egoistisk” at dele med min familie 😉
    Min datter trænger til en ny lækker dyne, min søn elsker LEGO, jeg elsker nyt til væggene og min mand er vild med seje rutschebaner 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sikke en gaveregn!! Det skulle deles med min lille søn og kæreste 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anette Nielsen

    Dynen/puden og sengetøjet, samt plakaten er til vores lille Mario påb4 måneder. Lego technic til min søn Marco på 9 år. Fårup sommerland vil både mor og far, Marco og lillesøster Milla på 6 år elske, Mario er næsten 1 år til sommer så der vil nok også være et par ting for ham.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Monica Figgé Jensen

    Hvis jeg er den heldige, så vil jeg dele med min familie 🙂 Dyner og sengesæt vil min lille bandit få glæde af. Lego vil min papsøn få glæde af. Min lille dyreglade bandit ville helt sikkert elske en giraf plakat på hans værelse 🙂 Fårup sommerland har vi allerede planer om at skulle i med mine forældre, min søster, hendes kæreste og deres 5 børn. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Godmorgen,

    Hvis jeg vandt skal alle de lækre præmier nydes af min lille familie og jeg 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dejlig præmier, som jeg selvfølgelig deler med min familie. Bilen fra LEGO deler jeg nok med en veninde og hendes søn.

    Mvh Marie fra http://www.krøllerier.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Connie A

    Wauw for en masse skønne præmier. Hvis jeg er den heldige vinder vil jeg glæde mig til at dele dem med min veninde til hendes lille barnebarn Clara <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadja

    Sikke nogle skønne præmier.. Jeg vil dele med min kæreste og min skønneste (efternøler) lillebror på 7.
    Så jeg håber på at vinde

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

bObles til babyer 0-1 år