Wheat SS15 overtøj

Beauty Academy CPH – stylingkursus med tips og tricks 

I forbindelse med Petit Podium eventet var vi på stylingkursus hos de søde piger på Beauty Academy CPH og det var helt enormt lærerigt, hyggeligt og afslappet. Vi blev introduceret for det hold der hedder Ladies Night og det var så skønt. Jeg lærte helt enormt meget og bruger diverse makeup tips og tricks hver dag om optegning af øjenbryn, placeringen af min rouge, hvordan jeg fremhæver mine kindben og jeg har fået fundet de helt rigtige farver til min hud. Jeg har også fået styr på, hvordan jeg laver de smukkeste smokey eyes, så det glæder jeg mig til jeg skal i byen og have afprøvet. Derudover fik jeg en introduktion til, hvordan jeg laver de fineste store krøller med mit glattejern. Pigerne hos Beauty Academy var enormt søde til at hjælpe – de forklarede tålmodigt alle tingene igen og igen så vi alle forstod og var meget forstående for at jeg spurgte konstant, da jeg altid har troet at det var raketvidenskab at få lagt en fin makeup og derfor ikke helt forstod, når de forklarede det så simpelt og let.

beauty1 makeup1 makeup2 makeup4

Holdet Ladies Night passede perfekt til vores gruppe, da der var gode muligheder for at få snakket sammen og hygge. Pludselig var der gået et par timer og vi skulle videre til det næste event, som bød på diverse lækre cocktails og en sjov konkurrence. Alt dette foregik hos cocktailkursus.dk i Nordvest, i samarbejde med Just Drinks og det kan du læse meget mere om i et andet indlæg lige her.

Tag dine veninder og/eller mødregruppen under armen og deltag i en Yummy Mommy Workshop, hvor du lærer super gode tips og tricks til en hurtig, men super flot makeup der passer til hverdag, i tråd med dine former og farver.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Wheat SS15 overtøj