Fætre og kusiner

Cirkus fødselsdag på Pinterest

I november blev Kornelia 5 år, men på daværende tidspunkt boede vi midlertidigt i min venindes lejlighed, da vi havde opsagt vores daværende lejede rækkehus, inden vi på nogen måde havde mulighed for at flytte ind i huset. Vi lovede hende dengang at hun måtte holde fødselsdag, så snart vi var færdige med kælderen i huset. Kornelia havde store planer for sin fødselsdag. Det skulle være Zoo-tema, hvor hvert rum i kælderen skulle være rum for et dyr, hvor der så skulle være forskellige konkurrencer om, hvilket dyr der skulle være i hvilket bur/rum. Jeg var 100% med på ideen og hende og jeg har snakket om det længe og mange gange, så det er ikke udelukket at dét bliver aktuelt engang.

MEN nu står vi så desværre i den situation, at vi har været så uheldige at kælderen pludselig i juleferien, havde etableret pool med 20 cm. vand over alt, så vi måtte erkende at projektet om at renovere kælderen blev sat på ufrivillig standby.  Det betød at vi umiddelbart udskød Kornelias fødselsdag på ubestemt tid. Dét kunne jeg ikke bære, så vi ændrede hurtigt planer. Kornelia er heldigvis nem at have med at gøre, så hun havde forståelse for at vi måtte ændre kurs og for at, hvis hun ønskede at holde sin fødselsdag nu, så måtte det være med et andet tema og uden kælderen som legeplads.

Jeg synes vi er endt med en masse gode idéer til det tema, som Kornelia så ønskede sig. Cirkus. På nuværende tidspunkt har jeg været Pinterest rundt og ledt efter inspiration og der er massevis af punkter på den allerede oprettede note på telefonen. Jeg tror jeg glæder mig ligeså meget som Kornelia. Hele familien skal klædes ud og den er fødselsdag skal ikke have for lidt!

 

Har du holdt eller været til en børnefødselsdag med cirkus-tema, så tager jeg imod gode råd og idéer med kyshånd. Der kommer omkring 15 børn fra børnehaven og de skal have en fantastisk oplevelse. Specielt Kornelia og jeg ved at hun har en skøn dag, hvis hun kan mærke de andre har det sjovt.

Alle billeder i indlægget er fundet på Pinterest, hvor du lige her kan finde mit board fyldt med Cirkus pins..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Fætre og kusiner