Jeg glæder mig til 30'erne..

Bistro V Aalborg

I påsken var pigerne på miniferie et par dage hos mine forældre, så Martin og jeg besluttede os for at vi ville hygge os lidt ekstra en aften og tage ud og spise. Det er dog nærmest umuligt at få et bord i Aalborg nogle steder, da der ikke er ret mange steder har åbent om søndagen. Vi endte derfor på Bistro V.

Ingen af  os har været der, så vi vidste ikke hvad vi skulle forvente, men havde kun hørt godt om stedets brunch, hvilket jo er et godt tegn. Vi nåede at få et bord et par timer inden køkkenet lukkede, så vi havde lidt tid til at nyde maden. Først var jeg ikke sikker på at to timer var nok, da jeg pludselig følte mig begrænset og ikke var sikker på om jeg overhovedet kunne nå at nyde et måltid lækkert mad på den tid. HA! Jeg havde da vist glemt et kort øjeblik at vi er en småbørnsfamilie. Det var vidunderligt at have tid til at være. Og vigtigst af alt – jeg havde tid til at lytte. Muligheden var der til at vi kunne tale sammen, bare Martin og jeg. Ingen afbrydelser eller umiddelbar deadline, for 2 timer er faktisk lang tid, når man normalt er vant til at have indtaget aftensmaden på ca 30 min.
img_8641.jpg

Maden på Bistro V var formidabel! Jeg havde absolut ingen forventninger til deres middagsserveringer, men det er i hvert fald helt sikkert at det ikke er sidste gang jeg har været der. Den fine middagsplanke her fik Martin og jeg. Det er “Sæsonens Vanvittige”, der består af amerikansk oksecuvette (Gremolata), fritter, små grøntsager og sidst, men bestemt ikke mindst de to gryder med den lækreste hjemmelavede bearnaise- og rødvinssauce.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg glæder mig til 30'erne..