Savn..

Kager i træ

Der er mange børn der efterhånden har et legekøkken, hvilket jeg virkelig godt kan forstå. Leonora leger med sit hele tiden og får mange timer til at gå med at lave mad til sine dukker og resten af familien – det er så hyggeligt.

Da Kornelia var lille var legekøkkenet fyldt med mad og dims i plastik, men da vi fik Leonora og hun udviste enormt stor interesse for at lege i køkkenet og nusse med at “lave mad” derved, så vi muligheden for at få nogle ting på ønskesedlen til hende og få skiftet det grimme, kedelige og slidte plast ud. Det er jo altid svært at finde på ønsker til barn nummer to, særligt når det er samme køn. Og i særdeleshed også fordi vi allerede havde (og har!) huset propfyldt med legetøj.

Både til jul og fødselsdag fik Leonora massevis af lækre ting til sit fine køkken. Blender, kasseapparat, brødrister, røremaskine, brødkasse og massevis af mad; sushisæt, brød, æggebakker med æg, fisk, kød, grønt, frugt, is, milkshakes, kager, lagkage og meget meget mere. Du kan se billeder fra legekøkkenet lige her.

Kornelia og Leonora bruger meget tid på at lege. Selvfølgelig. Og de leger ret meget sammen. Det er oftest Kornelia der styrer legen og Leonora der parallelleger med hende, men de er begge med i legen og skiftes til at gøre tingene, de hjælper hinanden og hygger sig. Jeg nyder at se dem sammen i en god leg, hvor de på hver sin måde fordyber sig i den fælles leg, så er det helt vidunderligt at se de to søstre være sammen.

Hvad leger dine børn med? Har I et legekøkken derhjemme?

Kvaliteten af trælegemad kan selvfølgelig variere og vi har herhjemme måtte erfare at legemad fra Haba, Mellisa & Doug, MaMaMeMo, Le Toy Van og Hape er væsentlig bedre kvalitet end det vi har haft, og allerede udskiftet, fra for eksempel Netto og Tiger.

Jeg tror at næste køb til samlingen må være de super fine og ret smarte pitabrød med fyld fra Hape.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Savn..