Madpakker på et nyt niveau

Girls Bootcamp vol. 1.0

Så er det officielt. Jeg delte i går et link på Facebook om en Girls Bootcamp på 6 uger (!!), som jeg har tilmeldt mig hos Crossfit Aalborg. Det hele går ned på lørdag, hvor der er introduktion til forløbet og jeg er lige dele spændt og nervøs. Tøjet er fundet og det er min motivation også. Jeg har dog lige noget tør hoste jeg skal have kureret, da det i den grad holder mig vågen om natten, men efter en tur på apoteket i eftermiddag som gjorde mig et par hundrede kroner fattigere, så er jeg klar! Det var dog ret vigtigt for mig at få det hele officielt og delt, da der så ikke er nogen vej tilbage. Jeg vil dele forløbet med jer herinde, hvor vi kan tale om forhåbentligt tabte cm og kg, men tror ikke helt jeg har mod til før og efter billeder, men nu ser vi.

IMG_1107

s-diary

Selvfølgelig vil jeg vise nogle billeder fra selve forløbet, da det bliver nogle hårde 6 uger, som kommer til at fylde en del i vores hverdag og rutiner. Der ligger i Bootcampen 2 faste morgentræninger, mandag og onsdag kl 06.15-07.15, hvilket allerede i sig selv er en udfordring for mig, fordi jeg skal være i træningsboksen og i gang med træningen ca en time tidligere end jeg normalt plejer at stå op. Men det betyder samtidig også at jeg kan få ordnet træningen om morgenen OG stadig nå at komme hjem og få pigerne afsted til tiden. Det er helt fantastisk.

IMG_1106

Ud over de to faste træninger, så er en del af Bootcampen også at jeg kommer afsted to gange om ugen på egen hånd. Her håber jeg på at kunne lave nogle aftaler med de andre piger på holdet, så jeg kan blive holdt lidt op på træningen, når jeg er øm, træt og måske har svært ved at komme afsted. Jeg glæder mig SÅ meget til at komme i gang og ser virkelig frem til at få Crossfit som en del af min træning – jeg har længe gerne ville prøve det, så da denne mulighed bød sig var jeg nødt til at tilmelde mig. Måske du kan nå at gøre det samme?

2 kommentarer

  • Jeg synes du er så mega sej 😉 Godt gået og jeg er sikker på det vil gå dig godt med den motivation 😉
    Men lov mig, at selvom du lige nu ikke tænker at du vil vise før- og efter billeder, så tag alligevel et før billede. Gerne i undertøj, for der ser du altså resultaterne bedst.
    Jeg VED det er grænseoverskridende, men gør det for din egen skyld.
    Du vil efter ganske kort tid kunne se forskellen, selvom du ikke umiddelbart synes at kunne mærke den. Og så får motivationen lige et nøk opad igen 😉

    Pøj pøj med det 😉

    Kram fra Pernille
    http://www.pforpernille.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kamilla Olsen

      Hej søde,
      Tusinde tak! Ja, det er mega grænseoverskridende – specielt er jeg faktisk mest nervøs over, hvem jeg skal stå der med. Er de andre sådan nogle små nips, mens jeg er elefanten i glasbutikken der intet kan? Det er ikke min egen styrke jeg tvivler på, jeg skal jo lære det hele dernede – det er mine svagheder jeg er bekymret for! Men uanset, så giver jeg den alt det gas jeg kan.
      Du har ret i det med billederne, jeg må få dem taget. Til mig selv!
      Ha’ en dejlig dag søde du.
      Kram fra mig

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Madpakker på et nyt niveau