Berlin Zoo

Drinks, tømmermænd og en ucensureret snapchat..

Jeg har tømmermænd i dag. Hovedet gør ondt, er mere træt end normalt og har ømme fødder. I går var jeg til bloggerfredagsbar med en masse andre søde bloggere på en lækker cocktailbar i København, hvor de endnu engang serverede alt for skønne drinks og alt for mange.


Selvom jeg blogger fra Aalborg, så kan jeg godt lide at deltage i nogle af de arrangementer der foregår i København, hvor det meste jo sker. Heldigvis for mig, så bor svigerfamilien jo i København, så vi er ofte herovre og nogle gange så heldige at det falder sammen med eksempelvis fredagsbar eller andre sjove ting.


Om lidt skal jeg til 60-års fødselsdag og kan nu pludselig mærke, at jeg har sovet alt for lidt i nat. Vågnede ved at jeg var ved at dø af tørst, men kunne ikke komme ud af sengen uden at risikere at vække pigerne, som lå på samme værelse, så lå i noget der føles som hundrede år, for at falde i søvn igen og glemme tørsten. Det var svært, men heldigvis ikke umuligt.

Nu hopper jeg i et laaangt og tiltrængt bad, hvorefter turen går til Vestegnen for at fejre min svigerfar. Håber du får en skøn lørdag – må den være fyldt med alt det du har lyst til.

Min snapchat historie stak lidt af i går, så hvis ikke du følger med der endnu, men er lidt nysgerrig, så smut derind og find mig under brugernavnet kamillamolsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Berlin Zoo