Opdatering af efterårsgarderoben

Skadestuen

Lige nu venter jeg et opkald fra skadestuen. Jeg skal ind og have taget et røntgenbillede af mit højre ben, da jeg i New York fik en træsplint i benet fra en bænk. Jeg kunne ikke få splinten ud, den er ikke kommet ud af sig selv og min egen læge sendte mig videre til skadestuen, da hun heller ikke ville til at skære i mig uden at være helt sikker på, hvor splinten havde bevæget sig hen efter næsten 3 uger i mit ben.

skadestuen_aalborg_blogger_blog_2

Jeg har siden i søndags haft ondt ned i mit ben og i foden, som om skaden med splinten trak smerter ned af benet og i foden. Jeg var derfor helt indforstået med at det nu var seriøs tid til at få splinten ud. Efter en meget grundig forundersøgelse på skadestuen blev lægen ret nervøs for om det eventuelt kunne være en blodprop jeg havde fået i benet – han ville have taget blodprøver og have det af- eller bekræftet ret hurtigt. Blodproppen kunne være kommet tilfældet i samme omgang med træsplinten i benet, men der kunne også være en sammenhæng.

skadestuen_aalborg_blogger_blog_1

Efter lidt mere end en times ventetid kom lægen tilbage – heldigvis (og som jeg selv var sikker på!) var det ikke en blodprop der giver mig smerter i ben og fod. Så lægen vurderede at det nok var fordi træsplinten bevæger sig rundt i benet og derfor skal skæres ud, så hurtigt som muligt. Dog er min situation ikke så akut, som mange andre patienters på skadestuen, så jeg er blevet sendt hjem for at holde mig i ro med benet oppe indtil de ringer og siger jeg skal ind og have taget røntgenbillede for at lokalisere splinten og på den måde være sikre på de får det hele med, når de skal fjerne den.

Status pt er at jeg er hjemme med benet oppe og venter på opkaldet fra skadestuen. Jeg glæder mig meget til at få det hele overstået, så jeg kan gå normalt og slippe for smerterne og bekymringen om fremmedlegemet i mit ben.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Opdatering af efterårsgarderoben