Shopping - jakker

Gæstetoilet

INDEHOLDER AFFILIATE

Den kommende uge byder på forskellige opgaver herhjemme. Jeg skal blandt andet have malet de nederste ti cm af vores gæstetoilet og have rengjort og spraymalet radiatoren, så der kan komme en vvs’er og tilslutte toilettet, som jeg kom til at impulskøbe den anden dag og vores møbel med håndvask. Jeg glæder mig vildt meget til vi får en toilet mere og der vil fortsat være mange timers arbejde tilbage ude på gæstetoilettet, men så snart det kan bruges bliver jeg glad. Ud over alle de småting jeg har funder herunder, for at gøre gæstetoilettet hyggeligt, så mangler der også at blive tilsluttet og opsat en ventilation, da vi tænker der er nødvendigt på sådan et lille rum uden vindue.

gaestetoilet

#1 Nomess knage 499,- HER #2 String Pocket reol 965,- HER #3 La Bruket håndsæbe 179,- HER
#4 Muubs kurv 129,- HER #5 Ferm Living toiletrulleholder 199,- HER #6 Skansinavisk duftpinde Dag 349,- HER

Sådan her ser gæstetoilettet ud lige nu og jeg får en lille smule stress over at vi ikke bare kunne være færdige med alle rum med et trylleslag. Nu gider jeg snart ikke mere renovering. I hvert fald ikke i det her omfang, som vi har stået midt i noget tid.

img_3061-1

2 kommentarer

  • Ditte Buus

    Hejsa. Det bliver da super fint. Når i alligevel skal have vvs’eren på besøg, så vil jeg anbefale af få ham til at afmontere radiatoren, så i kan sprøjtemale den, mens den ligger vandret. Så kommer der ikke løbere, og det er nemmere at opnå et jævnt resultat på begge sider af radiatoren. Og sprøjtemaligen sviner helt vildt, hvis man sprøjter inde i rummet, og der kommer fint støv-maling all over. Man skal ihvertfald være mega grundig med afdækning, hvis i maler radiatoren på stedet. 😝👍🏻 Glæder mig til at se det flotte færdige resultat.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kamilla

      Tak for din kommentar. Radiatoren er blevet malet over flere omgange med spray, så det er blevet ok jævnt og vi dækkede helt af. Det blvier færdigt denne uge har jeg lige fået bekræftet og jeg glæder mig enormt meget! Så mangler der blot ventilationen der skal opsættes. I skal nok få lov til at se det færdige resultat herinde. :-* KH Kamilla

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Shopping - jakker