Stress om morgenen

Kadonger, gummidrenge, dutter osv osv…

Få dem nu på drenge – og piger, mind dem lige om det!! Det er vel ikke et spørgsmål om at være den der BØR tage ansvar — bare der er en af jer der gør det, for jeres egen skyld!!

Der er så meget hysteri om at kondomer skal være gratis eller ej for at få de unge mennesker til at bruge dem.. Øh JA selvfølgelig skal de da det! Man kan tage dem gratis i automater, hvis man er ude i nattelivet i København.. men jeg synes faktisk ikke det er godt nok. Hvad med de små byer?

Jeg synes kondomer er alt for dyre, omkring 60,- for kun 8-10 styks.. jeg kan ikke forstå dem der ikke bruger dem, men jeg synes godt nok også de er dyre.. Der er så mange ting der er gratis for nogle, i dette tilfælde, kondomer for københavnere, men lad dog denne ting blive gratis for alle!! Jeg mener virkelig det er vigtigt.. som man kan læse i alle aviser og se i alle udsendelser – de unge mennesker vil fortsat dyrke sex, så hvorfor ikke blot få dem til at gøre kondomet til en del af “hyggen”.. De 15-årige piger tænker nok ikke så meget på at visse kønssygdomme kan gøre dem sterile! Danmark skal gøre mere for at oplyse disse unge om de forskellige konsekvenser deres beslutninger kan medføre.. Men det er jo bare min mening – håber snart der sker noget i denne sag!

Synes forresten at unge piger der udtaler: “Det er i forvejen pinligt at have sex, så der ville være endnu mere pinligt at skulle bede ham tage kondom på” er ALT for små til at have sex! Hvad sker der lige — de burde vide at sex ikke skal være pinligt, men skønt. Bliver så forarget, når jeg læser at mange unge piger har sex, fordi deres veninder har det og de gerne vil kunne tale med om dette.. Kom nu ind i kampen piger!! Find jer selv før I begynder på det der pjat.. Der er mange mange mange andre ting i livet man kan dumme sig med, men det her er da nok cirka det dummeste. Vent til I er klar — jeres barndom er hurtigere ovre end I aner det. Man er pludselig voksen, men beskidt vasketøj, opvask, regninger og ikke mindst ansvar for alt muligt hængene over hovedet 🙂 Nyd hvert et minut som barn/teenager og gør jer nu ikke ældre end I er!! Bare et lille råd herfra en pige der stadig mindes sine mange timer med en barbiedukke i hånden, som en helt ubeskrivelig og fantastisk tid jeg ALDRIG ville kunne have undværet for at være blevet den jeg er i dag 🙂

1 kommentar

  • Jeg kan kun bakke op om, at man bør bruge kondom. For mange er prisen jo ikke “kun” en omgang klamydia, men den virkelige pris betaler de mange år senere i form af ufrivillig barnløshed.

    I mange byer rundt om i provinsen er der faktisk gratis kondomer i sund-by butikker og ved læger. Men jeg er ikke enig i, at kondomer er for dyre. De fleste unge betaler gladeligt 30-50 kr. for en fadøl eller Bacardi Breezer. Dem drikker de 5-10 af på en aften. Betaler 50,- kr i entré på en natklub og 20,- kr. i garderoben og så en 100-200,- til en taxa hjem. Skulle 5,- kr. for et kondom så være dét, der gør, at de ikke bruger kondom? Jeg tvivler…

    Men ellers er det et rigtigt godt indlæg, du har skrevet.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Stress om morgenen