Baby der griner på youtube

Kærlighedsbarn

Der findes ikke noget mere fantastisk i denne verden end min familie – både den jeg altid har haft omkring mig, men også den nye skønne lille familie jeg lige har fået. Den startede for lidt over tre år siden, hvor jeg mødte den dejligste unge gæve københavner – nu har vi den mest fantastiske lille pige.

Hun ligger lige nu og sover på sofaen ved siden af mig og jeg elsker at sidde og kigge på hende! Jeg bliver varmt om hjertet, når jeg tænker på at hun er min datter. Jeg er hendes mor og det vil jeg altid være – resten af hele mit liv vil jeg være hendes mor, ligemeget hvad der sker! Det er da pragtfuldt. Jeg har den aller største respekt til alle mødre i hele verden og specielt til min egen!! Jeg håber ikke min lille pige bliver ligeså strid en teenager som jeg var overfor min mor, men det kan jeg kun håbe på. Jeg kan ikke gøre noget. Det ved jeg! For jeg ved at min mor på ingen måde har gjort noget for at få mig til at være strid, hun hverken forbød mig noget eller provokerede mig til at være så unaturlig dum og ubehøvlet – tværtimod! Hun har en misundelsesværdig tålmodighed.. Og mine forældre har givet mig en barndom og de mest vidunderlige minder og værdier, som jeg håber jeg kan give videre til min lille øjesten – jeg vil i hvert fald gøre alt, hvad jeg kan.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Baby der griner på youtube