Begyndersproget sprudler og vokser dagligt

Give away i samarbejde med Kalejdoskop

Som jeg nævnte i et tidligere indlæg, har der i blogland været meget skriveri om Kalejdoskop i Aalborg, da de ved en fejl kom til at bruge privatfotos fra en blog på deres webshop. Problemet, som jeg kan forstå det, har handlet om ophavsretten på billedet – yderligere vil jeg ikke gå ind i den konkrete diskussion.

Min første tanke, da jeg stødte på de negative indlæg var ?jamen, de plejer da at være så søde?!? Jeg undrede mig. Over omtalen. Og over indlæggets beskrivelse af Kalejdoskops håndtering af sagen. Mit billede af Kalejdoskop er helt anderledes end det, der i øjeblikket er i fokus her i cyberspace. Alene af den grund vil jeg lige kaste et andet perspektiv på banen:

Herhjemme er vi så glade for butikken! Og det er ikke fordi vi kender dem eller på nogen måde får andre fordele og goder i butikken end andre ? vi handler på lige fod med alle, og det ELSKER jeg! I denne butik er der ikke noget at handle om, selvom du køber en Sebra seng til 5000,- som vi har gjort. Selvfølgelig ville jeg da elske rabat (ja, jeg er jo jyde?) men egentlig synes jeg, deres rabatpolitik er befriende. Det gives ikke. Til nogen.

Jeg oplever personalet som søde, hjælpsomme og meget imødekommende ? både i den store butik, men bestemt også i By Hand. Jeg har aldrig oplevet at være gået derfra med en dårlig oplevelse. Og vi er der ofte. Vi bor lidt udenfor centrum af Aalborg, men tror endnu ikke, vi har været inde for at shoppe eller gå rundt i byen uden lige at sætte næsen forbi. Deres varer er af højeste kvalitet – og de ting de har til børn er lige min stil.

Jeg skriver udelukkende dette indlæg, fordi jeg rigtig gerne vil vende stemningen om denne butik. Fordi min egen oplevelse er meget positiv, og jeg synes, kritikken er lige lovlig hård i øjeblikket.

Derfor kontaktede jeg Kalejdoskop for at fortælle dem om den dårlige stemning omkring butikken. De kendte til det, men følte, de havde været nødt til at trække sig fra diskussionen. De har undskyldt overfor den pågældende blogger. Desuden vil de garantere at denne fejl ikke kommer til at ske igen ? de har ændret strategi og bruger nu kun billeder de enten selv har taget eller fået taget til butikken.  Da Kalejdoskop ikke ønsker at træde ind i denne sag igen, er dette indlæg kun skrevet ud fra mine egne tanker og holdninger om Kalejdoskop.

Efter at have talt med dem og forklaret om dette indlæg kan jeg nu glæde jeg med en super lækker give away, hvor du har chancen for at få fingre i de lækreste ting til en lille heldig dreng.

Jeg håber vi nu endeligt, sammen, kan slå en streg over fejlen der er sket og se fremad. Lad os ændre tonen i forhold til Kalejdoskop. Mit eneste formål med indlægget er at udglatte stemningnen og fortælle jer alle, hvor skøn en butik jeg synes Kalejdoskop er.

Vær med i lodtrækningen om at vinde den smukkeste pude eller en sej guitar fra Smallstuff.

IMG_6228

For at være med i lodtrækningen om de fede præmier skal du gøre følgnede:

Deltag med op til tre lodder:

1 lod: Skriv en kommentar herunder

1 lod: Ovenstående + ?Synes godt om? Kalejdoskop på Facebook

1 lod: Ovenstående + ?Synes godt om? diary.dk på Facebook

Der bliver fundet to vindere af denne give away, så der er større chance for at du løber afsted med en gave.

HUSK: Hvis ikke du har en blog du henviser til i kommentarfeltet, skal du lige skrive din mailadresse, så jeg kan få fat på dig, hvis du er den heldige vinder!!

Del også meget gerne facebooksiderne Kalejdoskop og diary.dk med dine venner.

Vinderen trækkes, når der er 125 der “Synes godt om” diary.dk på Facebook.

45 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Begyndersproget sprudler og vokser dagligt