Hverdag og fødselsdag..

Make over på altanerne

Vores altaner var virkelig kedelige at se på før jeg gik i gang med mit sidste projekt. Som i virkelig kedelige. Det var gråt i gråt for det hele er beton. Jeg var så heldig at få kunstgræs af mine forældre i fødselsdagsgave, så jeg har fået klippet det til i størrelsen og lagt det på. Har været heldig at få VILDT billige altankasser i Netto og andre ting i zink. Egentlig havde jeg bestemt mig for at det skulle være fyldt med krukker og altankasser i alle mulige farver, men bestemte mig for at jeg hellere måtte holde basis i zink og så få en masse blomster i forskellige farver. Er selv blevet ret glad for resultatet og glæder mig endnu mere til sommeren melder sin ankomst.

altanerne

Jeg har haft travlt med at plante alle mulige frø i sådan nogle minidrivhuse som jeg også har købt i Netto. De er så ved at bryde godt op af jorden nu, så det varer ikke længe før jeg skal i gang med at plante om og ud. Sjovt som jeg pludselig har fundet interessen for det grønne. Jeg håber bare det lykkes for mig. Jeg kan da kun håbe på at jeg har min fars og morfars grønne fingre.

indedrivhus

2 kommentarer

  • Aj, hvor er det bare GODT gået!:) Det indbyder til hygge og det hele ser simpelthen så fint ud!
    Vi har i forbindelse med vores flytning overtaget en ren græshave. Der er næsten ingen køkkenhave/blomster. Vi vil dog meget gerne have lidt af begge dele:):)

    SVAR: Tusind tak skal du have – jeg er også selv blevet ret godt tilfreds.. Mht at overtage ren græsplæne så må det da være det aller bedste at overtage. Så kan du selv bestemme, hvor meget blomster og køkkenhave skal fylde. Kan anbefale dig (erfaringer fra venner+veninder der har hus+have) at bibeholde græsplænen og så lave køkkenhave i havekasser (der er mange mange fede muligheder) og have blomsterne i krukker. Det er meget nemmere at holde og overskue + man så har græsplænen om vinteren også 🙂 Kh

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor ser det bare GODT ud (: kryds fingre for godt vejr torsdag – så skal vi hygge på altanen….

    SVAR: Tak søde Ditte! Jeg krydser også fingre for at vejret er lækkert, så vi kan sidde derude 🙂 Kh

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hverdag og fødselsdag..