Perleplader i pastel

Ting jeg ønsker mig..

2840Jeg ønsker mig en masse af disse skønne babushka dukker i alle mulige farver og størrelser – de er helt fantastiske og jeg elsker synet af dem. De skal pryde mit kommende hjem og je vil nyde dem hver dag..

Metal-House-Piston-RobotMange dejlige robotter i metal i alle mulige farver og størrelser..

2008110419015161Den her Tivoli Audio – PAL Radio MÅ jeg simpelthen eje på et tidspunkt i mit liv.. Den er jo fantastisk og jeg ved at min dejlige søster dagligt nyder den! Den er flot, sej og ved den er uundværlig for mig.

vipp9-rustfriNår vi får vores nye hjem kan vi jo ikke undvære sæbedispenseren her fra Vipp i stål.. Vi har nemlig lige smidt vores sorte sæbedispenser fra Zone ud, da den skallede af med det sorte silikone maling. ØV! Vi var så glade for den, men nu er det ved at være på tide at tage skridtet op. Og mindre kan ikke gøre det med denne skønne sag.

Det var alt fra nu, men er sikker på at ønskelisten bliver endnu længere med tiden.. nu må vi jo se, hvad der sker til jul — måske er der nogle af tingene der ligger under træet.. man kan jo heldigvis aldrig vide!?

Her er en lille kollage med nogle af de mange mange andre ting jeg ønsker mig!

ønsker

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Perleplader i pastel