SemiBasic sengetøj

Ønsker 2015 – vol. 2.0

Vintertør hud er på nuværende tidspunkt min hverdag! Jeg har ofte problemer med at både hud og hår bliver fuldstændig ødelagt her i vintermånederne, da jeg ikke får det plejet godt nok. Umiddelbart må den bedste gund jeg har, være at jeg ikke har de rigtige produkter og afsætter ikke tiden til at få gjort noget. Det er så dumt og jeg har derfor bestemt mig for at det skal være slut nu. Jeg gider ikke kæmpe hele sommeren på at pleje ødelagt hud og kæmpe med grimme vinterfødder og ødelagte negle og neglebånd. Derfor har jeg fundet nogle lækre ting, som jeg skal have hjem i badeværelsesskabet, så jeg kan hjælpe min hud lidt på vej.
Har du nogle gode råd til, hvad jeg skal gøre for den vinterskadede hud, de tørre fodder og det skandinaviske finde slidte hår. Derudover vil jeg også meget meget gerne have et godt råd til, hvordan jeg kan få styr på mit maveskind – det er stribet som en tiger og egentlig er jeg lidt ligeglad med, at jeg har de mange strækmærker, da ingen alligevel skal se min mave ud over min familie og de ukendte kvinder jeg møder i svømmehallen.

Untitled-1

Hvilke produkter står hjemme på dine hylder? Jeg har surfet lidt rundt og fundet en lang række plejeprodukter til hår og krop, som jeg alle ønsker mig til min fødselsdag til april. Du kan også se her, hvad jeg mere ønsker mig til min fødselsdag. Kender du nogle af de lækre ting? Jeg har tidligere prøvet alle de ovenstående produkter fra Weleda, men mærket FACE er for mig ukendt. Først og fremmst blev jeg forelsket i designet, men har også læst rundt omkring at det vist skulle være en ret god og plejende creme.

1 kommentar

  • Katrine

    bio Oil er en vinder i min bog… Den er fantastisk til tørre ben og især til ansigtet her i vinterkulden….

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SemiBasic sengetøj