Hvordan hjælper jeg min generte datter?

Ønsker 2015 – vol. 1.0

Jeg har fødselsdag til april og jeg glæder mig allerede rigtig meget – det er et utrolig fedt tidspunkt at have fødselsdag på, da mange af butikkerne bugner med både forårs- og vintertøj. Normalt skriver jeg ofte bare “tøj” på min ønskeseddel, men i år vil jeg være i lidt bedre tid og lave en mere udførlig ønskeseddel.

Indtil videre har jeg fundet to ting, som jeg virkelig ønsker mig og som helt klart skal på min ønskeseddel.

Jeg er sikker på at jeg i 2015 vil få brug for nogle lækre nye sneakers og jeg har hovedkuls forelsket mig i dem på billedet, som er fra Nike. Jeg tror at det vil blive foråret og sommerens hit for mig at rende rundt i opsmøgede slim jeans, disse Nike sneakers, en t-shirt, en habitjakke (måske en herremodel), min skønne Yvonne Koné taske over skulderen og så dette lækre kamera (Sony – NEX-5T) i hånden, mens håret hænger løst. Jeg har jo lov til at drømme. Glæder mig pludselig til varmere tider, lyse morgener, lettere overtøj og muligheden for at gå udenfor en dør uden jeg risikere at der blæser skrald eller andet i hovedet på mig på grund af Dagmar eller Egons vindstød. Hvad ønsker du dig for sommeren? Mens jeg har skrevet dette indlæg er jeg allerede kommet på mange mange flere ønsker. Deler dem snarest her på bloggen!

Indlægget bringes i samarbejde med Stylepit og kan indeholde affiliatelinks

1 kommentar

  • […] og krop, som jeg alle ønsker mig til min fødselsdag til april. Du kan også se her, hvad jeg mere ønsker mig til min fødselsdag. Kender du nogle af de lækre ting? Jeg har tidligere prøvet alle de ovenstående produkter fra […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hvordan hjælper jeg min generte datter?