Dette fede fly fra Brio kan blive dit!!

A photo a day – 1

Jeg skulle i går vise et billede af mig selv og fik det da taget i farten, men nåede simpelthen ikke at få skrevet et indlæg eller smidt det på bloggen.. Så det starter rigtig godt for min udfordring – jeg er allerede en dag bagud.. Tænker at jeg indhenter det senere i dag.

foto

Forresten, hvor er det fedt at så mange er med i mine to aktuelle give aways med både navnesutterne og det fede fly fra Brio – TAK! Hvis ikke du allerede har deltaget, så skynd dig at gøre det!! Hvis ikke præmien kan bruges hjemme hos dig selv er der helt sikkert nogle andre du kan give dem til der ville få stor glæde af dem. Krydser fingre for jer alle. Fortsat rigtig god dag i det skønne skønne vejr.

3 kommentarer

  • .. Årh, du er altså rigtig smuk på billedet, du har lagt op i dag – og jeg synes bare, at der kommer en særlig smuk udstråling af at blive mor (ekstra kilo eller ej) 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dine kommentarer

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor ser du fin ud:) – og helt anderledes end på billedet til højre på bloggen. Mørkhåret og med en anden frisure, men fin er du:)

    Og.. Jeg meldte mig netop ikke, fordi jeg vidste jeg ville komme bagud fra start;) men du skal nok nå at indhente et foto i løbet af dagen:)

    SVAR: TUSIND tak skal du have – det er meget grænseoverskridende for mig at smide et billede op på bloggen.. Både mørkhåret, anden frisure og lidt flere kg at bære rundt på. Billedet til højre er fra min søster og svogers bryllup for 3 år siden til september, hvilket var før graviditet. Der er sket en del siden og jeg kan godt forstå du synes jeg ser helt anderledes ud. 🙁 KH

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Dette fede fly fra Brio kan blive dit!!