Tester tøj fra Molo Kids

Billig makeup på elf.com

Jeg har shoppet. Meget. Men hold da nu op, hvor var det en billig omgang. Her er et udsnit af hvad jeg for et par uger siden fik med posten fra e.l.f. 

elf

#1: Pressed powder #2: Undereye setting powder #3: Eye brightener #4: Wrinkle refiner
#5: Mineral mist #6: Mineral blemish powder #7: Fan brush + Blending eye brush #8: Clarifying Pressed Powder
#9: Healthy glow bronzing powder #10: Minaral infused face primer #11: Mineral eyeshadow primer #12: Concealer

Jeg kom alt i alt af med 458,- for alle disse ting.. Og jeg købte forresten også to Minerals foundations, som jeg desværre ikke lige har fået taget et billede af. Jeg er meget positiv og glæder mig til at få afprøvet alle tingene. Indtil nu har det kun været til hverdagsmakeup, hvilket for mig ikke er særlig meget. Men jeg har brugt #5, mineral mist, inden jeg skulle i seng i et par uger nu og jeg er forelsket. Det er så tydeligt at der er sket en ændring for mig hud,, hvilket er helt utroligt nu, hvor vejret også er skiftet til kulde. Normalt har jeg meget tør hud i ansigtet i denne skifte-tid, men nu er den ikke kun som den halv-tør/fugtig som den plejer, men den er dejlig frisk og elastisk. Det er lang tid siden jeg har oplevet et produkt, hvor man så hurtigt mærker en effekt, men her er der ikke nogen tvivl! Nu går jeg bare og venter på at der, forhåbentlig snart, er en god fest i udsigterne, hvor jeg kan give den gas med make up, primers, øjenskygge og ikke mindst få afprøvet den #4 wrinkle refiner.

Til alle jer der endnu ikke har været inde forbi e.l.f – afsted med jer. Det er godt, billigt og de har super god og hurtig levering. God fornøjelse!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Tester tøj fra Molo Kids