Savant autisme..

Jordskælv i Nordjylland fredag aften..

Hmm, hvor mærkeligt. Manden min er tilmeldt en service om top-friske nyheder på sin iphone og vi blev meget overraskede, da det tikkede ind, at der har været et jordskælv i Nordjylland. Vi bor i Aalborg, men har intet mærket. Det målte 4,7 på richterskalaen og det skulle da vist nok være en del.

Jeg er spændt på at høre lidt mere om det i morgendagens nyheder, da det jo er ret vildt for lille DK. Sidst der var et mærkværdigt jordskælv her i landet opdagede jeg heller ikke noget som helst. Jeg sov simpelthen fra det, selvom det åbenbart var ret voldsomt lige dér hvor vi boede i Kbh. Men også denne gang var jeg heldig ikke at mærke det. Jordskælv er uhyggelige og jeg synes ikke de er rart. Men det her skælv i aften var ikke så slemt, heldigvis. Godt vi bor i dette land, hvor vi ikke er sårlig meget ramt af naturkatastrofer. Dog har vi i de sidste par måneder ikke kunne se os fri fra sne! Og det vælter stadig ned. Der er hvidt overalt udenfor og det virker ikke til at det hvide dække har tænkt sig at forsvinde igen i nærmeste fremtid. Jeg synes det er træls. Rigtig træls. Jeg vil super gerne snart i gang med at cykle til arbejde, men er simpelthen en kylling. Jeg er så bange for at vælte på cyklen og hopper derfor troligt på bussen hver dag.

2 kommentarer

  • vivi H

    vi bor i skinnerup km vest for thisted små 17 km fra klitmøller og 20 fra hanstholm.vi sad i stuen og bemærkede blot at dr 1 kanal var i sort og hunden lidt urolig….men vi mærkede intet…underlig når det trods alt var så tæt på….vores nabo mærkede heller intet !!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kamilla Olsen

      Ja det er mærkeligt at et skælv der egentlig er ret kraftigt på richterskalaen, næsten ikke kan mærkes af os.. Men selvfølgelig reagerer hunden – det er godt at have sådan en, når der sker ting mellem himmel og jord. 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Savant autisme..