Fødselsdag hos mormor og morfar

Busserne i Nordjylland kører, måske – måske ikke?!

Ihh altså!! Så er man blevet afhængig af bussen efter man er flyttet til Aalborg. Skal jo hjem til fødselsdag i dag og det skal jo foregå med bus. MEN – de har store problemer på grund af alt den sne der vælter ned fra himlen. Hvad gør man så? Man undersøger det da, på deres live opdatering. Der står så ikke noget om vores bus og man kan jo håbe at det fortsætter, for som den søde dame fra NT sagde; Måske kører jeres bus – måske gør den ikke. Det er ikke til at vide. Selvom det skulle være helt opdateret på deres hjemmeside, så kunne man jo aldrig helt vide. Hmm..?!

Godt at vi bor lige ved siden af busterminalen. Det er ikke så slemt at skulle vende næsen hjem igen, hvis bussen skulle være aflyst. De begynder jo nok at køre igen så og så må vi bare komme lidt senere op til fødselaren. Bedre sent end aldrig!!

2 kommentarer

  • gry

    Jeg ønsker indimellem at bilen aldrig var opfundet, hestevogn og kanefart…mmm…

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kamilla Olsen

      Det kunne bare være så super hyggeligt – i dag ville jeg også ønske jeg havde haft en par ski på, det var jo så godt som umuligt at komme frem i alt det sne. Men ja en kanefart ville være fedt. Som Super Karla gjorde det så smukt i sin store store kappe, i den snedækkede park, dengang i børnetime — for efterhånden en del år siden. 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Fødselsdag hos mormor og morfar